Finn den perfekte gaven til en venn

Flere nettselskaper tilbyr i dag mange forskjellige fraktalternativer. Noe av det mest moderne for tiden er å få det levert til et utleveringssted, fordi du så enkelt kan hente varene når det passer deg. Dette er derfor veldig smidig, og ofte også den lettest kjøpte leveringsmetoden.

Et stort antall internettbedrifter annonserer 1-dags levering på sine primære varenumre, men husk at dette krever at bestillingen behandles før et gitt tidspunkt, slik at de kan få bestillingen til rederiet før de ansatte har stengetid.

Noen få nettbutikker gir gratis levering, men ofte er dette betinget av at du bestiller for en bestemt pris. Ellers kan du foretrekke den mest prisbevisste leveringsmodellen, som mange ganger – uansett om du er i nærheten av København, Ringsted eller Hadsten – vil være å få transportøren til å levere produktene til et hentepunkt.

Trustpilot gir deg alltid praktiske alternativer

Det er veldig enkelt for folk å sammenligne priser i forskjellige e-butikker, og derfor har flere nettforhandlere funnet det uunngåelig å redusere prisene på en serie av deres produkter – for babyer og barn, og også for damer og herrer – ganske mye, og til og med noen ganger utføre levering uten kostnad.

Det kan imidlertid fortsatt være lønnsomt å analysere enkelte internettselskaper etter salg før du gjennomfører kjøpet, slik at du er ufeilbarlig sikker på å få den skarpeste prisen.

Vi slår vanligvis kjøp med standard betalingskort eller mobilbetalinger. Som et alternativt alternativ bør du benytte et avbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, i den grad du har tenkt å finansiere beløpet over lengre tid.

Bevis på at nettbutikken overholder de offisielle reglene

Før noen handler hos en e-forhandler kan de i prinsippet kjøre gjennom nettbutikkens vilkår, men det er vanligvis ikke superspennende.

Et annet alternativ kan være å sjekke om nettbutikken er e-merke godkjent, fordi det skal være et bevis på at nettvirksomheten oppfyller de danske retningslinjene, og at nettbutikken er inspisert av fagfolk en gang i blant som er godt kjent med regelverket på området. Dette gir deg muligheten til å få hjelp når du blir utsatt for dilemmaer i forbindelse med din bestilling.

En rekke e-butikker lover portofri levering

Trustpilot tilbyr i utgangspunktet fine løsninger for å gå gjennom en lang rekke aktuelle kunders anmeldelser og av den grunn er det prisverdig at du se etter e- forhandlerens anmeldelser før du bestiller.

Facebook gir også helt greie sjanser til å lære om internettselskapets pålitelighet. I tillegg ser man en rekke nettbutikker som gir folk mulighet til å gi en vurdering av sin kjøpsopplevelse, som også må brukes for å få et inntrykk av kundetilfredshet.

Nettstedet er finansiert av inntekter fra annonser. Vi har faste samarbeid med en gruppe nettlager da vi formidler selskapenes varer, og tjener provisjon under forutsetning av at våre brukere gjennomfører en bestilling.