Tips og triks for å gjøre hjemmet ditt mer innbydende og hjertevarmende

Et stort antall forhandlere på nettet tilbyr etter hvert et stort antall ulike leveringsformer. Noe av det mest populære for tiden er å få bestillingen brakt til en pakkebutikk, hvor du så henter de bestilte varene selv når det er tid til det. Løsningen er spesielt enkel, og ofte også den billigste leveringsmetoden.

Mange nettbutikker tilbyr dag-til-dag levering på en rekke av sine varenumre, men husk at dette avhenger av at bestillingen er lagt inn tidligere enn et gitt tidspunkt, med sikte på at de kan sørge for å få varene sendt før de logistikkansatte reiser hjem.

Et bilde av nettforhandleren som legger til de danske retningslinjene

Det er nå virkelig mulig for hvem som helst å sammenligne priser (via f.eks. PriceRunner) i ulike nettbutikker, og takket være det, mange på nett bedrifter har vært nødt til å redusere salgsverdien av spesielt deres beste i testprodukter – for jenter og gutter, og samtidig for menn og kvinner – drastisk, og til og med noen ganger tilby gratis frakt.

Det kan imidlertid alltid vise seg lønnsomt å sjekke ulike internettselskaper for tilbud før du handler, slik at du er på den sikre siden av å få den billigste prisen.

Du skal bare ikke se bort fra at når et nettselskap tilbyr et produkt for salg til en pris som kan sees på som uendelig bra, kan det ofte være en indikator på en falsk e-butikk. Men å handle med kort er omfattet av en lov, som beskytter deg mot uautentiske e-butikker.

Vi er generelt positive til å handle med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du bruke en betalingsløsning som ViaBill, i tilfelle du ønsker å betale regningen i fremtiden.

En garanti for at nettbutikken overholder gjeldende danske regelverk

Før noen kjøper fra en e-forhandler, må de utvilsomt få en oversikt over nettbutikkens forretningsbetingelser, men det burde ikke være spesielt spennende.

Et alternativ kan derfor være å se nærmere på om nettselskapet er et e-merket medlem, fordi det skal være en forsikring om at netthandelen oppfyller gjeldende dansk lovgivning, i tillegg til at nettbutikken er noen ganger overvåket av fagfolk som er inkludert i vedtektene i området. Du får også sjansen til hjelpsom service dersom du blir møtt med utfordringer i forbindelse med din handel.

Handel via nettet vokser sterkt

Trustpilot gir deg relativt gunstige muligheter til å sjekke ulike andre brukeres observasjoner og på grunn av dette anbefales det at du ser på nettbutikkens kritikk før legger inn bestillingen din.

Facebook gir også virkelig stabile muligheter til å få et inntrykk av nettbutikkens kundefokus. I tillegg til det ser vi ganske mange butikker på nett som gir folk mulighet til å skrive en kritikk av bedriftens tjeneste, som også bør brukes til å måle hvor fornøyde kundene er.

Informasjon om tilbud og nettselskaper vedlikeholdes jevnlig, men vi påtar oss ikke ansvar for justeringer som kan ha blitt gjort siden vi sist oppdaterte informasjonen som vises.