Topp antrekket med vakre smykker

Mange internettbutikker tilbyr heldigvis et bredt utvalg av fraktalternativer. Det vanligste for øyeblikket er å få det levert til et hentepunkt, noe som gir deg fleksibiliteten til å hente produktene dine på et tidspunkt du velger. Fraktmetoden er veldig enkel, og i mange tilfeller til og med den rimeligste løsningen for levering.

Alternativt kan du prøve å få produktene levert til leiligheten din eller til hjemmet eller til jobbadressen din. Løsningen er i gjennomsnitt litt mer peppery, men også ekstremt grei. Den enkleste fraktløsningen vil imidlertid alltid vise seg å være å hente bestillingen selv, men det alternativet krever at du holder deg i kort avstand fra nettforhandlerens hjem.

Forsendelsestiden kan i noen tilfeller være spesielt viktig når vi absolutt må bruke bestillingen innen noen få dager, og av den grunn er det ganske relevant at du ser nærmere på leveringstiden til den aktuelle produkt.

Ganske mange nettbutikker tilbyr levering på kun én virkedag for mange av varenumrene sine, men vær forsiktig da det er betinget av at bestillingen gjøres før et spesifisert tidspunkt, slik at de kan få varene klare før de ansatte får fri.

Noen internettselskaper lover levering uten betaling, men ofte kreves det at du handler for en bestemt pris. Ellers bør du velge det enkleste leveringsalternativet, som i mange tilfeller – uansett om du bor i nærheten av Aalborg, Korsør eller Skjern – vil være å få bestillingen brakt til et leveringssted.

Forsendelsesperioden er tross alt spesielt avgjørende

Det er ganske fleksibelt for internettbrukere å vurdere prisnivået på ulike nettbutikker og med det motivet er det ganske mange internettselskaper kunne ikke unngå å redusere salgsverdien på en rekke av deres varer – for gutter og jenter, og også for menn og kvinner – enormt, og noen ganger til og med tilby gratis frakt.

Det kan imidlertid fortsatt være lønnsomt å se på individuelle e-selskaper for rabatt før du handler, slik at du kan være sikker på å få den rimeligste prisen.

Du må likevel være så forsiktig at i tilfelle en nettbutikk tilbyr varer for salg til en salgspris som kan virke urealistisk billig, så er dette ofte en pekepinn til en uredelig e-forhandler. Betaling med kort er uansett omfattet av en forskrift som dekker kjøper mot uautentiske nettlager.

Vi anbefaler generelt kortkjøp eller mobilbetaling. Alternativt bør du velge et avbetalingstilbud som ViaBill når du foretrekker å betale kostnadene senere.

Før folk handler i en e-forhandler må du studere nettbutikkens forretningsavtale i prinsippet, men dette er utvilsomt en tidkrevende oppgave.

Et annet forslag er å sjekke om nettbutikken har e-merket, siden det lenge har vært en demonstrasjon av at nettbutikken forsvarer de etablerte reglene, i tillegg til at bedriften av og til undersøkes pr. eksperter som har nær kjennskap til reglene. Dette er også ditt alternativ for hjelpsom service hvis du får problemer som følge av transaksjonen.

Det er også lurt for kunden å være klar over de primære vedtekter som kan spille inn i forbindelse med bestillingen, f.eks. bytteretten e-selskapet sikrer. I den forbindelse er det også avgjørende at du alltid sikrer deg kvitteringen, slik at du vil kunne bevise bestillingen din en gang til, uansett om du er ute etter varer til en dame eller en herre.

Sjekk om internettselskapet er et e-merket medlem

Trustpilot skaper faktisk gode sjanser for å se en rekke andre forbrukeres observasjoner, og derfor er det fornuftig at du studerer nettet butikkens anmeldelser før du handler .

Facebook tilbyr også ganske gode muligheter til å lære om e-forhandlerens kundetilfredshet. I tillegg til det er det enkelte nettbutikker hvor du kan notere en vurdering av deres kjøpsopplevelse, som like gjerne skal brukes til å veie opp tidligere kunders erfaringer.

Nettstedet vårt er finansiert av reklame. Vi har et fast samarbeid med en rekke internettsteder hvor vi viser ut bedriftenes produkter, og innkrever provisjon forutsatt at en av våre besøkende foretar et kjøp.

Orientering rundt tilbud og netthandel opprettholdes nå og da, men det er ikke mulig for oss å gi garantier mot justeringer som kan ha blitt gjennomført siden vi sist oppdaterte dataene våre.