Cecilie skog instagram

Cecilie Skog (@skogcecilie) • Instagram photos and videos

149k Followers, 516 Following, 569 Posts – See Instagram photos and videos from Cecilie Skog (@skogcecilie)

Cecilie Skog (@skogcecilie) • Instagram photos and videos

150k Followers, 516 Following, 568 Posts – See Instagram photos and videos …

Cecilie Skog on Instagram: “Siste uken har jeg brukt …

Cecilie Skog on Instagram: “Siste uken har jeg brukt lungekapasiteten på å blåse støv av gammal kunnskap. I tillegg til å prøve å tilegne meg ny. Det var en ryggmargsrefleks som gjorde at jeg rakk opp hånden og meldte meg til tjeneste den dagen byrådsleder etterspurte helsepersonell til ulike oppgaver.Ydmyk og takknemlig er jeg, for måten denne fortapte (og nervøse) søsteren har blitt tatt imot etter hundre år utenfor helsevesenet. Klokt, stødig, omsorgsfullt, stolt og med faglig tyngde viser sykepleierne fremdeles vei, 200 år etter Florence Nightingale🕯#feberpoliklinikk”

31.6k Likes, 544 Comments – Cecilie Skog (@skogcecilie) on Instagram: “Siste uken har jeg brukt lungekapasiteten på å blåse støv av gammal kunnskap.

32K Likes, 544 Comments – Cecilie Skog (@skogcecilie) on Instagram: “Siste uken har jeg brukt lungekapasiteten på å blåse støv av gammal kunnskap. I tillegg til å prøve å tilegne meg ny. Det var en ryggmargsrefleks som gjorde at jeg rakk opp hånden og meldte meg til tjeneste den dagen byrådsleder etterspurte helsepersonell til ulike oppgaver.Ydmyk og takknemlig er jeg, for måten denne fortapte (og nervøse) søsteren har blitt tatt imot etter hundre år utenfor helsevesenet. Klokt, stødig, omsorgsfullt, stolt og med faglig tyngde viser sykepleierne fremdeles vei, 200 år etter Florence Nightingale🕯#feberpoliklinikk”

ro ro #oslo – Instagram

Cecilie Skog on Instagram: “ro ro #oslo vi ville ro en gang i uken gjennom hele vide vinteren,det klarte vi nesten -nå er det så vår…🌼🌼🌼og ingen grunn til å slutte@jarle_andhoy #⚓️#roisjela #oselver #oslofjorden”

5441 Likes, 48 Comments – Cecilie Skog (@skogcecilie) on Instagram: “ro ro #oslo vi ville ro en gang i uken gjennom hele vide vinteren, det klarte vi nesten …

5,443 Likes, 48 Comments – Cecilie Skog (@skogcecilie) on Instagram: “ro ro #oslo vi ville ro en gang i uken gjennom hele vide vinteren,det klarte vi nesten -nå er det så vår…🌼🌼🌼og ingen grunn til å slutte@jarle_andhoy #⚓️#roisjela #oselver #oslofjorden”

joda, livet er nu en vakker dans av opp- og nedturer – Instagram

Cecilie Skog on Instagram: “joda, livet er nu en vakker dans av opp- og nedturerOg med et slikt imponerende stykke livsfilosofi, takker vi for oss, som par. Det har vært et eventyrlig seilas med fine og innimellom uforglemmelige øyeblikk og noen kraftige grunnstøtinger. Og et par utbrente samlivsterapeuter 😝på veienEn gang i høst tok vi altså beslutningen om å ikke være kjærester lenger. Og så behøvde vi litt tid i fred. Kjenne etter, ville vi virkelig dette? Vi er like på mange områder, samme frisyre osv..men veien bak oss snor seg mellom ulike verdisett, behov og drømmer. Men, akkurat der og da, her og nå, med beina nede i den seige sirupen, er det greit å kjenne på en liten dose perspektiv. Og takknemlighet. Vi er friske og ganske raske, vi er gode venner, vi er glad i hverandre, og vi er fremdeles unge og lovende🕺🏼💃🏼 Og vi har vi to vidunderlige småtroll som gir livet fullstendig mening.Vi tenkte at det var en fin anledning til-, mens dere der hjemme banner over sludd, regn og ruskevær, vi slikker sol ved bassengkanten, og ungene plasker og hyler av glede, og vi feirer vår nye frihet, familieFryd og nye skumle hverdager, ja, på selveste Valentines, til å minne dere på, at livet er for kort til å ikke fylle dagene med det beste -ta vare på hverandre❤️ #ingenflerekommentarer #happyvalentine”

29.2k Likes, 1885 Comments – Cecilie Skog (@skogcecilie) on Instagram: “joda, livet er nu en vakker dans av opp- og nedturer Og med et slikt imponerende …

29K Likes, 1,885 Comments – Cecilie Skog (@skogcecilie) on Instagram: “joda, livet er nu en vakker dans av opp- og nedturerOg med et slikt imponerende stykke livsfilosofi, takker vi for oss, som par. Det har vært et eventyrlig seilas med fine og innimellom uforglemmelige øyeblikk og noen kraftige grunnstøtinger. Og et par utbrente samlivsterapeuter 😝på veienEn gang i høst tok vi altså beslutningen om å ikke være kjærester lenger. Og så behøvde vi litt tid i fred. Kjenne etter, ville vi virkelig dette? Vi er like på mange områder, samme frisyre osv..men veien bak oss snor seg mellom ulike verdisett, behov og drømmer. Men, akkurat der og da, her og nå, med beina nede i den seige sirupen, er det greit å kjenne på en liten dose perspektiv. Og takknemlighet. Vi er friske og ganske raske, vi er gode venner, vi er glad i hverandre, og vi er fremdeles unge og lovende🕺🏼💃🏼 Og vi har vi to vidunderlige småtroll som gir livet fullstendig mening.Vi tenkte at det var en fin anledning til-, mens dere der hjemme banner over sludd, regn og ruskevær, vi slikker sol ved bassengkanten, og ungene plasker og hyler av glede, og vi feirer vår nye frihet, familieFryd og nye skumle hverdager, ja, på selveste Valentines, til å minne dere på, at livet er for kort til å ikke fylle dagene med det beste -ta vare på hverandre❤️ #ingenflerekommentarer #happyvalentine”

Cecilie Skog on Instagram: “når himmelen driver på sånn her i …

6399 Likes, 17 Comments – Cecilie Skog (@skogcecilie) on Instagram: “når …

Cecilie Skog on Instagram: “jeg har fått meg kjæreste hun …

Cecilie Skog on Instagram: “jeg har fått meg kjærestehun heter Senja💙og er helt fantastisk#senjarita #longdistancerelationship foto: @kroghphoto”

6747 Likes, 80 Comments – Cecilie Skog (@skogcecilie) on Instagram: “jeg har fått meg kjæreste hun heter Senja og er helt fantastisk #senjarita…”

6,747 Likes, 80 Comments – Cecilie Skog (@skogcecilie) on Instagram: “jeg har fått meg kjærestehun heter Senja💙og er helt fantastisk#senjarita #longdistancerelationship foto: @kroghphoto”

Cecilie Skog on Instagram: “ ‍♀️svarer på en rekke …

Cecilie Skog on Instagram: “🧜🏻🧜🏿‍♀️svarer på en rekke spørsmål som har kommet inn fra leserne til @kamillenorge 💁‍♀️som dette bildet er svarene hentet frem fra arkivet🗄join in, if you like”

6924 Likes, 60 Comments – Cecilie Skog (@skogcecilie) on Instagram: “ ‍♀️svarer på en rekke spørsmål som har kommet inn fra leserne til …

6,922 Likes, 60 Comments – Cecilie Skog (@skogcecilie) on Instagram: “🧜🏻🧜🏿‍♀️svarer på en rekke spørsmål som har kommet inn fra leserne til @kamillenorge 💁‍♀️som dette bildet er svarene hentet frem fra arkivet🗄join in, if you like”

Cecilie Skog on Instagram: “egentlig skulle jeg skrive en god …

Cecilie Skog on Instagram: “egentlig skulle jeg skrive en god, litt dyp og meningsfull billedtekst her, men akkurat nå bare deler jegfoto: @kroghphoto”

4477 Likes, 43 Comments – Cecilie Skog (@skogcecilie) on Instagram: “egentlig skulle jeg skrive en god, litt dyp og meningsfull billedtekst her, …

4,477 Likes, 43 Comments – Cecilie Skog (@skogcecilie) on Instagram: “egentlig skulle jeg skrive en god, litt dyp og meningsfull billedtekst her, men akkurat nå bare deler jegfoto: @kroghphoto”

Cecilie Skog on Instagram: “f a m i l i e f r y d i norges vakreste …

Cecilie Skog on Instagram: “f a m i l i e f r y di norges vakreste klatrepark🌲🌲🌲@klatreparken_domkirkeoddenEt heftig begeistret 🌟GRATULERER til @aleksandergamme #stoltavdeg #🌲🌲🌲#vikosaoss #oppitrærne #klatreparkendomkirkeodden #åpenthelesommeren #🌲🌲🌲”

8902 Likes, 24 Comments – Cecilie Skog (@skogcecilie) on Instagram: “f a m i l i e f r y d i norges vakreste klatrepark @klatreparken_domkirkeodden Et …

8,893 Likes, 24 Comments – Cecilie Skog (@skogcecilie) on Instagram: “f a m i l i e f r y di norges vakreste klatrepark🌲🌲🌲@klatreparken_domkirkeoddenEt heftig begeistret 🌟GRATULERER til @aleksandergamme #stoltavdeg #🌲🌲🌲#vikosaoss #oppitrærne #klatreparkendomkirkeodden #åpenthelesommeren #🌲🌲🌲”

Keywords: cecilie skog instagram