Cellbes dame bukser

Bukser – Cellbes

Bukser

25% på bukser og jeans* … Enten du er ute etter dameklær som passer til jobb, fritid, friluftsliv, trening eller fest, har vi noe for alle.

Uansett hvor kort eller høy du er, vil Cellbes kolleksjon av bukser passe perfekt for deg. Bla gjennom kolleksjonen vår og se selv hvilken passform som er laget akkurat for deg!

Bukser – Cellbes

Bukser

Alt om bukser! Hvis du leter etter en stilig bukse, inviterer Cellbes deg til å ta en titt gjennom utvalget vårt. Ta deg tid til å se gjennom og velg det perfekte paret.

Festbukser – Cellbes

Festbukser

Dressbukser fullfører ethvert utseende med stil. Style rett bukser med et par høye hæler og legg til tilbehør, som et skjerf, for et fullendt antrekk.

Bukser & leggings – Cellbes

Bukser & leggings

Fra skinny jeans til myke leggings, vi har buksen for deg. Noen av favorittene våre er skinny jeans, jeans med høy midje og leggings for en formell eller avslappet stil.

Capribukser – Cellbes

Capribukser

Med capribukser får du både komfort og en flott look. Cellbes har et vakkert utvalg av capribukser du vil elske å ha på deg hele sesongen.

Jeans – Cellbes

Jeans

Jeans er baseplagg til garderoben. Du vil finne et par jeans som er holdbare og har en perfekt passform. Bestill på Cellbes og prøv hjemme. Ikke noe stress!

Ledig bukse med strikk i livet. – Cellbes

Ledig bukse med strikk i livet.

Herlig bukse i avslappet modell og fint vasket bomullsstoff. Strikk og snøring i livet, pyntegylf og lommer foran. Normalhøyt liv. Vevd. Indre benlengde ca. 78

Kjøp klær til dame på nett | Cellbes.no

Kjøp klær til dame på nett | Cellbes.no

Cellbes har et bredt utvalg av stiler, utseende og størrelser i dameklær. Finn nye favoritter eller baseplagg til garderoben for å blande og matche. Bestill online og prøv hjemme!

Cellbes Bukser til dame på nett | FASHIOLA.no

Sammenlign Cellbes bukser til dame og finn den beste prisen. Kjøp klær på nett fra dine favorittbutikker. 2023 kolleksjonen er nå på nett! | FASHIOLA

Keywords: cellbes dame bukser