Erna solberg instagram

Erna Solberg (@erna_solberg) • Instagram photos and videos

161k Followers, 293 Following, 1239 Posts – See Instagram photos and videos from Erna Solberg (@erna_solberg)

Erna Solberg (@erna_solberg) • Instagram photos and videos

Politician. Tidligere Statsminister i Norge, partileder for Høyre.

Erna Solberg on Instagram: “Er blitt utfordret på baking, da ble …

Erna Solberg on Instagram: “Er blitt utfordret på baking, da ble det Bergenske skillingsboller etter mormor.Etter 11 timer med møter i dag , fin avveksling.”

1916 Likes, 78 Comments – Erna Solberg (@erna_solberg) on Instagram: “Er blitt utfordret på baking, da ble det Bergenske skillingsboller etter mormor.

1,916 Likes, 78 Comments – Erna Solberg (@erna_solberg) on Instagram: “Er blitt utfordret på baking, da ble det Bergenske skillingsboller etter mormor.Etter 11 timer med møter i dag , fin avveksling.”

stillinger” fra Roxel, til personer med hull i CVen. – Instagram

677 Likes, 31 Comments – Erna Solberg (@erna_solberg) on Instagram: “Nyårets beste gave 2 “Erna- stillinger” fra Roxel, til personer med hull i CVen.”

Erna Solberg on Instagram: “Hjelp, jeg har krympet! Noen …

Erna Solberg on Instagram: “Hjelp, jeg har krympet! Noen minutters pauselek i valgkampen. #moss #vitrorpånorge #stolpåhøyre”

16.9k Likes, 340 Comments – Erna Solberg (@erna_solberg) on Instagram: “Hjelp, jeg har krympet! Noen minutters pauselek i valgkampen.

17K Likes, 340 Comments – Erna Solberg (@erna_solberg) on Instagram: “Hjelp, jeg har krympet! Noen minutters pauselek i valgkampen. #moss #vitrorpånorge #stolpåhøyre”

Erna Solberg on Instagram: “Litt skeptisk først, men kom til slutt …

Erna Solberg on Instagram: “Litt skeptisk først, men kom til slutt! På Finnmarksvidden , under flytting til sommerbeite. Vakkert! #finnmark #reindeer”

2557 Likes, 26 Comments – Erna Solberg (@erna_solberg) on Instagram: “Litt skeptisk først, men kom til slutt! På Finnmarksvidden , under flytting til …

2,556 Likes, 26 Comments – Erna Solberg (@erna_solberg) on Instagram: “Litt skeptisk først, men kom til slutt! På Finnmarksvidden , under flytting til sommerbeite. Vakkert! #finnmark #reindeer”

Erna Solberg on Instagram: “Dette regnes nok som Annonse …

Erna Solberg on Instagram: “Dette regnes nok som Annonse for min bok som kommer om et par uker. Har laget forsidebilde. Mye som skal til , flink fotograf @agnete_brun . Hvis du er interessert i lese boken er det link til bestilling i profilen. Hva synes du om bilde?”

Dette regnes nok som Annonse for min bok som kommersielt et par uke . Har laget forsidebilde. Mye som skal til , flink.

2,245 Likes, 76 Comments – Erna Solberg (@erna_solberg) on Instagram: “Dette regnes nok som Annonse for min bok som kommer om et par uker. Har laget forsidebilde. Mye som skal til , flink fotograf @agnete_brun . Hvis du er interessert i lese boken er det link til bestilling i profilen. Hva synes du om bilde?”

Erna Solberg on Instagram: “Endelig fredag. Det blir nok en …

Erna Solberg on Instagram: “Endelig fredag. Det blir nok en helg i Bergen, og jeg gleder meg til å gjøre noe jeg ikke gjør så ofte😉 Denne uken har jeg blant annet vært i politisk debatt mot Støre og Lysbakken der jeg snakket om hvorfor det er viktig at vi får et mer fleksibelt utdanningssystem. Jeg har også diskutert den spente situasjonen mellom Ukraina og Russland med mine nordiske kollegaer. Men best med denne uken var at vi endelig fikk leve mer som normalt. Ønsker dere alle en god helg🙂”

1629 Likes, 65 Comments – Erna Solberg (@erna_solberg) on Instagram: “Endelig fredag. Det blir nok en helg i Bergen, og jeg gleder meg til å gjøre noe jeg …

1,629 Likes, 64 Comments – Erna Solberg (@erna_solberg) on Instagram: “Endelig fredag. Det blir nok en helg i Bergen, og jeg gleder meg til å gjøre noe jeg ikke gjør så ofte😉 Denne uken har jeg blant annet vært i politisk debatt mot Støre og Lysbakken der jeg snakket om hvorfor det er viktig at vi får et mer fleksibelt utdanningssystem. Jeg har også diskutert den spente situasjonen mellom Ukraina og Russland med mine nordiske kollegaer. Men best med denne uken var at vi endelig fikk leve mer som normalt. Ønsker dere alle en god helg🙂”

Keywords: erna solberg instagram