Fantasidrakt dame

Festdrakt – fantasistakk – Eva Lie Design

Eva Lie har 30 års erfaring innen design av bunad, oslobunad og festdrakt/fantasistakk til dame, mann og barn. Kvalitet, individualitet og eksklusivitet.

Eva Lie Design er opptatt av folkedrakter og bunadens historie og skaper personlige plagg med fokus på det individuelle. Denne rike tradisjonsarven gir liv til vakre og kreative festdrakter og fantasidrakter.

Eva Lie Design: Bunad, oslobunad, festdrakt til dame …

Bunad, oslobunad, festdrakt til dame, mann og barn – Eva Lie Design

Grå Pascal Festdrakt til dame. Denne festdrakten er til konfirmanter og damer str.34-54. PrisNOK4 999,00 …

Eva Lie har 30 års erfaring innen design av bunad, oslobunad og festdrakt/fantasistakk til dame, mann og barn. Kvalitet, individualitet og eksklusivitet.

27 ideer om Fantasidrakt | klær, forkle, sy klær selv

Festdrakt, fantasidrakt, fantasistakk, bunad. Beskrivelse av varen … Øst Telemark dame bunad. Oslo. 17 000 kr. Trønderbunad. Støren. 10 000 kr …

25.jan.2019 – Utforsk denne tavlen til Eline Bjørke på Pinterest: «Fantasidrakt». Se flere ideer om klær, forkle, sy klær selv.

Fantasistakk – Embla Bunader

Fantasistakk – Fantasistakk er et nydelig alternativ til bunad. Her er det lov til å leke fritt, og sammen med Embla kan du komponere din egen.

Designer Eva Lie om fantasistakker: – Det finnes ingen …

Designer Eva Lie om fantasistakker: – Det finnes ingen regler | MinMote

Eva Lie (67) har perfeksjonert seg på å designe feststakker med overraskende farge- og mønstervalg. Men kommer noen og vil «jazze opp» en tradisjonell bunad, setter hun foten bestemt ned. 

FÆSTDRAKT + BLUSE – Fæbrik

FÆSTDRAKT + BLUSE – Fæbrik

Her er FÆSTDRAKT!   Fæbrik Fæstdrakt består av en tettsittende vest som sys med fôr og bånd i ermåpningene. Skjørtet har legg og festes på utsiden av vesten. Blusen har puffermer og kommer med to ulike krager. Så belte og valgfritt forkle og bringestykke. Vesten og blusen ligger på mønsterark, mens resten regnes ut med

Pascal fantasistakk rosa – Festdrakter …

Pascal fantasistakk rosa | Pascal – festdrakter og pentøy på nett

Unik festdrakt / fantasistakk!

Pascal – festdrakter og pentøy på nett – Pascalwear

Pascal festdrakt | Pascal – festdrakter og pentøy på nett

Pascal festdrakt i grå. Finnes i flere farger og str. 34-52.

Festdrakt, fantasidrakt, fantasistakk, bunad – FINN.no

Festdrakt, fantasidrakt, fantasistakk, bunad | FINN torget

Tenker på å selge denne ideen til fantasistakk som jeg kjøpte i fjor. Den er lagd av en tidligere bunadsyerske, av gjenbruksmaterialer som gardiner. Godt håndverk og den er virkelig unik. Jeg har aldri brukt den, planen var å lage vest og forkle, men jeg kom aldri så langt. Den kan nok passe til str 36-38. Ta kontakt om du er nysgjerrig på denne vakkerskatten 🙂

Keywords: fantasidrakt dame