Håndball kommentator dame

Breivang og Erevik blir studioeksperter for TV 3 under …

12. nov. 2019 — Karoline Dyhre Breivang (39) og Ole Erevik (38) blir studioeksperter for TV 3 under håndball-VM for kvinner i november og desember.

Slik kan du følge EM på TV og radio | handball.no

3. nov. 2022 — Studio ledes av Gunnhild Toldnes, Daniel Høglund vil kommentere og får hjelp av Gunnar Pettersen som ekspertkommentator.

Fredag 4. november kastes håndball-EM i gang. Du kan følge kampene på TV 3 og NRK radio.

Unni Anisdahl – Wikipedia

Unni Marie Anisdahl (født 27. september 1947) er en tidligere håndballspiller og sportsjournalist i NRK Radio. Anisdahl er oppvokst i Harstad og var tilknyttet …

for kvinner: – Disse gir deg håndball-EM på Viasat og TV 3

Håndball-EM ;for kvinner: – Disse gir deg håndball-EM på Viasat og TV 3

24. nov. 2016 — Daniel Høglund og Geir Oustorp er hovedkommentatorpar og tar seg av Norges gruppe. Frode Scheie og Gunnar Pettersen kommenterer andre puljer.

Starter 4. desember.

VG-sportens kommentator: Larvik-legendene legger opp

VG-sportens kommentator: Larvik-legendene legger opp: Flottere forbilder får du ikke – VG

21. mai 2017 — Med pappa Per som speaker og mamma Toril som primus motor, begge er for øvrig tidligere håndballspillere, gikk kjempetalentet aldri glipp av …

Det er noe ikonisk over ettermælet til Karoline Dyhre Breivang (37) og Gro Hammerseng-Edin (37). Av flere grunner enn at de er innmari gode til å spille håndball.

Ida Alstad blir ny håndballekspert for Discovery og Eurosport

12. mar. 2021 — OL-kvalifiseringen i håndball spilles de to neste helgene. Først ut er herrelandslaget, som møter Brasil, Chile og Sør-Korea nå til helgen.

Herrem får TV-jobb under håndball-EM – Aftenposten

Herrem får TV-jobb under håndball-EM

22. okt. 2022 — Camilla Herrem (36) er gravid og må stå over håndball-EM, men blir likevel mye på skjermen når mesterskapet starter om to uker.

Camilla Herrem (36) er gravid og må stå over håndball-EM, men blir likevel mye på skjermen når mesterskapet starter om to uker. Hun er nemlig siste tilskudd i Viaplays TV-team.

Håndball | TV 2 Play

Det er klart for NM-finalen i håndball for kvinner. Kommentatorer: Harald Bredeli og Bent Svele. 15:45. Finale: TBA – …

Norge lekte seg til seier. Men TV-profilen reagerer kraftig: – Flaut!

Håndball-VM, Håndballjentene | Norge lekte seg til seier. Men TV-profilen reagerer kraftig: – Flaut!

3. des. 2021 — Det får flere, blant annet Viaplays kommentator Daniel Høglund, til å reagere … Man får i alle fall sett underholdende håndball fra Norge, …

– Dette er ikke VM – det er Mikke Mus Cup, skriver Daniel Høglund etter kalassifre man har vært vitne til i de første VM-kampene.

Keywords: håndball kommentator dame