Hvordan dra nytte av Saga-fordelene og vilkårene hos DNB?

Er du en Saga-kunde hos DNB og ønsker å maksimere fordelene og vilkårene som følger med? Da har du kommet til riktig sted. I denne guiden vil vi gå gjennom de forskjellige Saga-fordelene og vilkårene som er tilgjengelige for deg, slik at du kan utnytte dem på best mulig måte.

Saga Fordeler

Saga-kunder hos DNB har tilgang til en rekke fordeler som kan hjelpe deg å spare penger og få mer ut av din daglige økonomi. Her er noen av de viktigste Saga-fordelene:

 1. DNB Saga Gold:Dette er et eksklusivt kredittkort for Saga-kunder som gir deg en rekke fordeler og belønninger. Du kan tjene Saga-poeng på alle kjøp du gjør, og disse poengene kan brukes til å få rabatt på varer, tjenester og reiser. I tillegg får du også tilgang til en rekke forsikringsfordeler som reiseforsikring, avbestillingsforsikring og kjøpsforsikring.
 2. DNB Saga Mastercard:Dette er et annet kredittkort som tilbys til Saga-kunder. Med Saga Mastercard får du mange av de samme fordelene som med Saga Gold, inkludert Saga-poeng og forsikringsfordeler. Forskjellen ligger i kredittgrensen og noen ekstra tilleggsfordeler som kun er tilgjengelig for Saga Gold-kunder.
 3. DNB Gullkort:DNB Gullkort er et annet navn for Saga Gold-kortet. Som nevnt tidligere gir dette kortet deg tilgang til eksklusive fordeler og belønninger som kan hjelpe deg å spare penger i hverdagen.

Saga Kriterier og Vilkår

For å bli en Saga-kunde hos DNB, må du oppfylle visse kriterier og akseptere visse vilkår. Her er de viktigste kriteriene og vilkårene som gjelder:

 • Du må være en eksisterende DNB-kunde for å kunne bli en Saga-kunde.
 • Du må oppfylle visse økonomiske krav, som for eksempel ha en viss inntekt og ha en viss formue.
 • Saga-kunder får tilgang til spesialprodukter og -tjenester, men må også betale visse gebyrer og renter.
 • Du må akseptere vilkårene og betingelsene som gjelder for Saga-kundene, inkludert kredittkortvilkårene.

Hvordan dra nytte av Saga-fordelene og vilkårene

Når du er en Saga-kunde hos DNB, er det flere måter å dra nytte av Saga-fordelene og vilkårene på:

 1. Benytt deg av kredittkortets belønningssystem og tjen Saga-poeng på alle kjøp. Bruk disse poengene til å få rabatt på varer, tjenester og reiser. Pass på å utnytte kampanjer og tilbud som gir deg ekstra poeng.
 2. Sørg for å gjøre deg kjent med alle forsikringsfordelene som følger med Saga-kortet ditt. Når du bestiller varer eller tjenester, sjekk om du kan dra nytte av kjøpsforsikringen for å sikre kjøpet ditt.
 3. Hold deg oppdatert på spesialtilbud og kampanjer som tilbys eksklusivt til Saga-kunder. DNB sender jevnlig ut informasjon om slike tilbud, så sørg for å abonnere på nyhetsbrevet eller sjekk nettsiden regelmessig.
 4. Følg med på din økonomiske situasjon, inkludert utgifter og inntekter. Dette vil hjelpe deg med å holde kontroll på din økonomi og dra nytte av eventuelle rentefrie perioder eller andre spesialtilbud.

“Å dra nytte av Saga-fordelene og vilkårene hos DNB krever litt planlegging og bevissthet. Men med riktig strategi kan du virkelig få mest mulig ut av dine Saga-kundefordeler.”

Nå som du er kjent med Saga-fordelene og vilkårene hos DNB, kan du begynne å dra nytte av dem og få mer ut av din økonomi. Vær oppmerksom på de vilkårene og betingelsene som gjelder, og sett deg godt inn i fordelsprogrammet. Med riktig bruk vil du kunne nyte godt av rabatter, belønninger og forsikringsfordeler som Saga-kunde hos DNB.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er Saga fordeler?

Saga fordeler er et bonusprogram som tilbys av DNB, hvor du kan samle opp bonuspoeng når du bruker Saga kredittkortet ditt.

Hva er vilkårene for Saga kunde hos DNB?

Vilkårene for å være en Saga kunde hos DNB er at du må ha Saga kredittkortet og oppfylle visse krav angående inntekt og betalingshistorikk.

Hvilke fordeler får jeg med Saga Mastercard?

Med Saga Mastercard får du tilgang til ulike fordeler som bonuspoeng, rabatter på reise og shopping, samt forsikringsdekning.

Hva er kriteriene for å få DNB gullkort?

Kriteriene for å få DNB gullkort er at du må være en Saga kunde, oppfylle visse inntektskrav og ha god betalingshistorikk.

Hva er fordelene med å være en Saga kunde hos DNB?

Som Saga kunde hos DNB får du blant annet tilgang til fordeler som bonuspoeng, forsikringsdekning og rabatter på reise og shopping.

Hvilke fordeler får jeg med DNB Mastercard Gold?

Med DNB Mastercard Gold får du fordeler som bonuspoeng, reise- og avbestillingsforsikring, samt tilgang til ulike rabatter og tilbud.

Hvilke fordeler får jeg med DNB kredittkort?

Med DNB kredittkort får du fordeler som bonuspoengopptjening, rabatter og tilbud hos ulike samarbeidspartnere, samt forsikringsdekning.

Hvilke fordeler får jeg med DNB Saga?

Med DNB Saga får du fordeler som bonuspoengopptjening, forsikringsdekning og tilgang til ulike rabatter og tilbud gjennom Saga fordeler.

Hva er tilbudene med DNB Mastercard?

DNB Mastercard gir deg tilgang til ulike tilbud, rabatter og fordeler innenfor kategorier som reise, shopping og underholdning.

Hva er Saga Mastercard?

Saga Mastercard er et kredittkort utstedt av DNB, som gir deg fordeler som bonuspoengopptjening, rabatter og forsikringsdekning.

Artiklen Hvordan dra nytte av Saga-fordelene og vilkårene hos DNB? har i gennemsnit fået 4.9 stjerner baseret på 39 anmeldelser