Jakob schøyen andersen instagram

Jakob Schøyen Andersen (@jakobschoyen) • Instagram …

36.6k Followers, 431 Following, 470 Posts – See Instagram photos and videos from Jakob Schøyen Andersen (@jakobschoyen)

Jakob Schøyen Andersen on Instagram

Jakob Schøyen Andersen on Instagram: “En uke siden premieren på #dedødestjern . Takknemlig for å være en del av dette prosjektet. Stikk på kino i helgen og sjekk det ut!@sophia_lie @ibbypop @ninirobsahm @eliasmunk @jonathanharboe Ulrik og Patrick 🔥”

600 Likes, 9 Comments – Jakob Schøyen Andersen (@jakobschoyen) on Instagram: “En uke siden premieren på #dedødestjern . Takknemlig for å være en del av …

599 Likes, 9 Comments – Jakob Schøyen Andersen (@jakobschoyen) on Instagram: “En uke siden premieren på #dedødestjern . Takknemlig for å være en del av dette prosjektet. Stikk på kino i helgen og sjekk det ut!@sophia_lie @ibbypop @ninirobsahm @eliasmunk @jonathanharboe Ulrik og Patrick 🔥”

HVA VIL DERE HA AV MEG!!!?? – Instagram

Jakob Schøyen Andersen on Instagram: “HVA VIL DERE HA AV MEG!!!??”

414 Likes, 11 Comments – Jakob Schøyen Andersen (@jakobschoyen) on Instagram: “HVA VIL DERE HA AV MEG!!!??”

414 Likes, 11 Comments – Jakob Schøyen Andersen (@jakobschoyen) on Instagram: “HVA VIL DERE HA AV MEG!!!??”

Vi prøvde å komme oss unna ”rockeband ser ut som et hvilket …

Jakob Schøyen Andersen on Instagram: “Vi prøvde å komme oss unna ”rockeband ser ut som et hvilket som helst rockeband”-looken, men vi fikk det ikke til. Dessuten spiller vi konsert på @krxsset i kveld sammen med svenske @nightbandofficial📷 @s_thorvaldsen”

719 Likes, 6 Comments – Jakob Schøyen Andersen (@jakobschoyen) on Instagram: “Vi prøvde å komme oss unna ”rockeband ser ut som et hvilket som helst …

719 Likes, 6 Comments – Jakob Schøyen Andersen (@jakobschoyen) on Instagram: “Vi prøvde å komme oss unna ”rockeband ser ut som et hvilket som helst rockeband”-looken, men vi fikk det ikke til. Dessuten spiller vi konsert på @krxsset i kveld sammen med svenske @nightbandofficial📷 @s_thorvaldsen”

Jakob Schøyen Andersen on Instagram: “Skilt ved fødselen …

Jakob Schøyen Andersen on Instagram: “Skilt ved fødselen.Skam-William / midt-på-stokken-Simba”

1522 Likes, 273 Comments – Jakob Schøyen Andersen (@jakobschoyen) on Instagram: “Skilt ved fødselen. Skam-William / midt-på-stokken-Simba”

1,522 Likes, 273 Comments – Jakob Schøyen Andersen (@jakobschoyen) on Instagram: “Skilt ved fødselen.Skam-William / midt-på-stokken-Simba”

Jakob Schøyen Andersen on Instagram: “Det her blir helt rått …

Jakob Schøyen Andersen on Instagram: “Det her blir helt rått! @fridtjofjosefsen og me sjøl skal reise rundt om kring i Norge på nyåret og spille Hit for Hit live! Den perfekte julegave? (Tagg en du vil ta med til Ås f.eks?)Sveip for å se bilder fra konserten på Slottsfjell i sommer! 📷: @4lvin ( vil du ha updates på hva jeg og frittefritt foretar oss fremover så kan du følge @jakobogfridtjof )OBS: Drammen er 2 februar, ikke 6 februar!”

928 Likes, 94 Comments – Jakob Schøyen Andersen (@jakobschoyen) on Instagram: “Det her blir helt rått! @fridtjofjosefsen og me sjøl skal reise rundt om …

928 Likes, 94 Comments – Jakob Schøyen Andersen (@jakobschoyen) on Instagram: “Det her blir helt rått! @fridtjofjosefsen og me sjøl skal reise rundt om kring i Norge på nyåret og spille Hit for Hit live! Den perfekte julegave? (Tagg en du vil ta med til Ås f.eks?)Sveip for å se bilder fra konserten på Slottsfjell i sommer! 📷: @4lvin ( vil du ha updates på hva jeg og frittefritt foretar oss fremover så kan du følge @jakobogfridtjof )OBS: Drammen er 2 februar, ikke 6 februar!”

Jakob Schøyen Andersen on Instagram: “Episode 2 av Hit for …

Jakob Schøyen Andersen on Instagram: “Episode 2 av Hit for Hit på NRK1 i dag, 22:35!Uendelig takk til gjengen som har vært med å lage dette! (Norges beste og kjekkeste regissør @erlendwestnes på bilde 3 og 4 – fler skal også takkes men jeg hadde ikke bilde av de nå)”

887 Likes, 15 Comments – Jakob Schøyen Andersen (@jakobschoyen) on Instagram: “Episode 2 av Hit for Hit på NRK1 i dag, 22:35! Uendelig takk til gjengen som …

887 Likes, 15 Comments – Jakob Schøyen Andersen (@jakobschoyen) on Instagram: “Episode 2 av Hit for Hit på NRK1 i dag, 22:35!Uendelig takk til gjengen som har vært med å lage dette! (Norges beste og kjekkeste regissør @erlendwestnes på bilde 3 og 4 – fler skal også takkes men jeg hadde ikke bilde av de nå)”

Jakob Schøyen Andersen on Instagram: “”REISEN TIL ET …

Jakob Schøyen Andersen on Instagram: “”REISEN TIL ET LAVERE R-TALL”Meget rart å ikke kunne telle penger, bli kvælt, få grøt i huet, fly på ‘lime eller å se spik sprøyte gæren ut i kveld på fantastiske @folketeateret. En premiere jeg og vi og hårfestet mitt hadde sett frem til. Men den norske folkehelsa kommer først, selv for grever og hekser og konger og nisser. Så til jul ønsker jeg meg et lavere r-tall og flinke gode folk som overholder smittevernsregler slik at vi kan sees igjen på Folketeatret på ”Reisen Til Julestjernen”. Til alle dritfine kollegaer bak scenen og på scenen og i @scenekvelder administrasjon og ledelse, koreograf @theabay og regissør @skaadis : det har vært et eventyr sålangt, jeg gleder meg til vi kan fortsette der vi slapp.#julestjernenoslo #scenekvelder Fotos: @fredrikarff”

1577 Likes, 29 Comments – Jakob Schøyen Andersen (@jakobschoyen) on Instagram: “”REISEN TIL ET LAVERE R-TALL” Meget rart å ikke kunne telle penger, …

1,576 Likes, 29 Comments – Jakob Schøyen Andersen (@jakobschoyen) on Instagram: “”REISEN TIL ET LAVERE R-TALL”Meget rart å ikke kunne telle penger, bli kvælt, få grøt i huet, fly på ‘lime eller å se spik sprøyte gæren ut i kveld på fantastiske @folketeateret. En premiere jeg og vi og hårfestet mitt hadde sett frem til. Men den norske folkehelsa kommer først, selv for grever og hekser og konger og nisser. Så til jul ønsker jeg meg et lavere r-tall og flinke gode folk som overholder smittevernsregler slik at vi kan sees igjen på Folketeatret på ”Reisen Til Julestjernen”. Til alle dritfine kollegaer bak scenen og på scenen og i @scenekvelder administrasjon og ledelse, koreograf @theabay og regissør @skaadis : det har vært et eventyr sålangt, jeg gleder meg til vi kan fortsette der vi slapp.#julestjernenoslo #scenekvelder Fotos: @fredrikarff”

Jakob Schøyen Andersen on Instagram: “Jassåja! Nytt år, nye …

Jakob Schøyen Andersen on Instagram: “Jassåja! Nytt år, nye muligheter!Vil du backe Patrik P på scenen? Falaffelboyz 0287 søker nye medlemmer og backesupport når Hit for Hit Live legger ut på tur.Send mail til backerdeg@gmail.com (jess, det er mailen) med et bilde av deg selv med navn, telefonnummer og hvilket stopp på turneen du ønsker å backe Patrik P. Legg gjerne med en liten mobilvideo hvis du har en brrrapp i bakhånd, en klut å ha på huet eller vil demonstrere litt utadvent backing.OBS: !begrensede plasser!!Hvis du blir plukket ut! får du gratis inngang i din by og komme opp på scenen og backe Patrik P. Du vil også få en mail med mer info om oppmøtetid/sted Skriv spillested og by i emnefeltet!😃Følg @jakobogfridtjof for mer om dessa greiene her ja”

838 Likes, 25 Comments – Jakob Schøyen Andersen (@jakobschoyen) on Instagram: “Jassåja! Nytt år, nye muligheter! Vil du backe Patrik P på scenen?

838 Likes, 25 Comments – Jakob Schøyen Andersen (@jakobschoyen) on Instagram: “Jassåja! Nytt år, nye muligheter!Vil du backe Patrik P på scenen? Falaffelboyz 0287 søker nye medlemmer og backesupport når Hit for Hit Live legger ut på tur.Send mail til backerdeg@gmail.com (jess, det er mailen) med et bilde av deg selv med navn, telefonnummer og hvilket stopp på turneen du ønsker å backe Patrik P. Legg gjerne med en liten mobilvideo hvis du har en brrrapp i bakhånd, en klut å ha på huet eller vil demonstrere litt utadvent backing.OBS: !begrensede plasser!!Hvis du blir plukket ut! får du gratis inngang i din by og komme opp på scenen og backe Patrik P. Du vil også få en mail med mer info om oppmøtetid/sted Skriv spillested og by i emnefeltet!😃Følg @jakobogfridtjof for mer om dessa greiene her ja”

Keywords: jakob schøyen andersen instagram