Jordbærplanter plantasjen

Jordbær – Kjøp hos Plantasjen

Jordbær – Kjøp hos Plantasjen | Plantasjen

Jordbær- Kjøp jordbærbusker hos Plantasjen ✓ Stort utvalg av ulike sorter og varianter✓ Råd om stell✓ 30 dagers åpent kjøp ✓ Lave priser.

Jordbær ‘Korona’ 6 pk Rød – Plantasjen.no

Jordbær ‘Korona’ 6 pk Rød | Plantasjen

Plant jordbær med fordel på plast/jorddekkeduk for å redusere ugressmengden samtidig som fuktigheten i jorden bevares. Planteavstand: 30 cm. Radavstand: 40-50 …

Middelstidlig, robust sort som gir store, litt avlange, søte bør med god smak. En av de søteste sortene. Egnet til frysing. Trives i sol-halvskygge i veldrenert og humusrik jord.

Jordbær ‘Temptation’ – Plantasjen.no

Jordbær ‘Temptation’ | Plantasjen

Bærbusker · Bringebær. (11) · Rabarbra. (2) · Blåbær. (14) · Jordbær. (4) · Bjørnebær. (4) · Rips og solbær. (13) · Vinranke. (6) · Stikkelsbær. (7).

Tidlig sort med mørkerøde bær. Lang høstetid. Kompakt vekstmåte nesten uten utløpere, passer til ampel og balkongkasse. Forkultiver ved å så på overflaten i fuktig jord. Dekk med plast eller sett i minidrivhus. Spirer best ved ca. 16 °C og lyst. Plant om til 1 plante/potte når plantene har 4-5 blader. Plant ut når faren for frost er over. Flerårig.

Jordbær ‘Rainbow Treasure’ Flerfarget – Plantasjen.no

Jordbær ‘Rainbow Treasure’ Flerfarget | Plantasjen

Vakker jordbærplante som blomstrer i hvitt og i ulike nyanser av rosa, og er et virkelig blikkfang! Egnet til å dyrkes i ampler eller potter. Har en buskete voksemåte, og danner utløpere. Får røde, ganske store bær som kan høstes langt ut på høsten, fordi denne jordbærsorten blomstrer til frosten kommer. Trives i moldrik jord.

Jordbær ‘Polka’ 6 pk Rød – Plantasjen.no

Jordbær ‘Polka’ 6 pk Rød | Plantasjen

Middelstidlig sort som gir runde, middelsstore mørke bær med god, aromatisk smak. Ganske fast sort, egnet på frysing. Trives i sol-halvskygge i veldrenert og humusrik jord.

Jordbær ‘Rügen’ 6 pk Rød – Plantasjen.no

Jordbær ‘Delizz’ 6 cm Ø6 cm Hvit – Plantasjen.no

Jordbær ‘Delizz’ 6 cm Ø6 cm Hvit | Plantasjen

Remonterende sort som gir søte jordbær med aromatisk smak. Gir avling hele sommeren fram til frosten kommer. Trives i sol og halvskygge i veldrenert moldrik jord.

Jordbær ‘Beltran’ i ampel Ø25 cm Rød – Plantasjen.no

Jordbær ‘Beltran’ i ampel Ø25 cm Rød | Plantasjen

Svært tidlig, remonterende sort som gir avling fra juni til august. Bærene er røde, koniske og med mild sødme. Legg hengende, godt egnet til ampel. Trives varmt og solrikt i veldrenert, moldrik jord.

Bærbusker – Kjøp hos Plantasjen

Bærbusker – Kjøp hos Plantasjen | Plantasjen

Bærbusker- Kjøp bærbusker hos Plantasjen ✓ Ulike sorter og varianter✓ Råd om stell✓ 30 dagers åpent kjøp ✓ Lave priser.

Keywords: jordbærplanter plantasjen, plantasjen jordbærplanter, jordbær potte plantasjen