Jorun stiansen instagram

Jorun Stiansen (@jorunstian) • Instagram photos and videos

57.1k Followers, 2244 Following, 833 Posts – See Instagram photos and videos from Jorun Stiansen (@jorunstian)

Jorun Stiansen (@jorunstian) • Instagram photos and videos

57.1k Followers, 2242 Following, 831 Posts – See Instagram photos and videos …

Jorun Stiansen on Instagram: “Prøvde faktisk å smile her på …

Jorun Stiansen on Instagram: “Prøvde faktisk å smile her på bildet🤣🤣Det var ikke heeeeeeeelt sånn her jeg så føre meg tiden rett etter Stjernekamp,må jeg si😂Senga, sofaen, legevakta og legekontoret har vært mine arenaer siden jeg kom hjem fra Stjernekampmorroa. Men! Det fine med når virusjævlene tar deg og man blir sengeliggende over lengre tid er at man får himla god tid til ettertanke og man setter en hel del ting i perspektiv. Det har jeg gjort og jeg er dødstakknemlig for hvordan jeg har det og for alt det gøye som ligger fremfor meg🤘🏽Kan ikke huske jeg har gleda meg så til å bli frisk noen gang faktisk😂Gleder meg sykt til taleforbudet er over(det gjør ikke Egil😆) og jeg gleder meg en haug til å kunne åpne kjeften og synge og kjase med dere igjen snart👋🏽#dentida #virus #bronkitt #halsbetennelse”

3740 Likes, 154 Comments – Jorun Stiansen (@jorunstian) on Instagram: “Prøvde faktisk å smile her på bildet Det var ikke heeeeeeeelt sånn her jeg så føre …

3,740 Likes, 154 Comments – Jorun Stiansen (@jorunstian) on Instagram: “Prøvde faktisk å smile her på bildet🤣🤣Det var ikke heeeeeeeelt sånn her jeg så føre meg tiden rett etter Stjernekamp,må jeg si😂Senga, sofaen, legevakta og legekontoret har vært mine arenaer siden jeg kom hjem fra Stjernekampmorroa. Men! Det fine med når virusjævlene tar deg og man blir sengeliggende over lengre tid er at man får himla god tid til ettertanke og man setter en hel del ting i perspektiv. Det har jeg gjort og jeg er dødstakknemlig for hvordan jeg har det og for alt det gøye som ligger fremfor meg🤘🏽Kan ikke huske jeg har gleda meg så til å bli frisk noen gang faktisk😂Gleder meg sykt til taleforbudet er over(det gjør ikke Egil😆) og jeg gleder meg en haug til å kunne åpne kjeften og synge og kjase med dere igjen snart👋🏽#dentida #virus #bronkitt #halsbetennelse”

Jorun Stiansen (@jorunstian) • Instagram-foto’s en -video’s

56.7 k.volgers, volg 2231, 820 plasings – Sien Instagram-foto’s en -video’s …

Jorun Stiansen (@jorunstian) • Instagram-billeder og -videoer

Management: PLAN-B Manager kontakt: christina.oien@plan-b.no

Jorun Stiansen on Instagram: “Jeg har ikke egne barn og …

Jorun Stiansen on Instagram: “Jeg har ikke egne barn og kommer heller aldri til å få det, men jeg har en nevø jeg er utrolig glad i❤️ og flere herlige små jeg kjenner som en dag skal ta over denne jorda etter oss. Jeg føler derfor at vi voksne idag kun låner denne planeten, og hvordan vi velger å overlevere den videre til våre små og med hvilke verdier vi etterlater den har aldri vært viktigere. Jeg elsker denne setningen for i disse ordene er det makt; nemlig at ‘språk skaper virkelighet’. For idag, og alle dager, er ordene vi velger å bruke for å omtale andre mennesker på, med å skape og verne om våre verdier som betyr så uendelig mye for oss. Og verdiene våre skapes gjennom ord, men viktigst av alt gjennom handlinger. Inatt var ett angrep på kjærligheten og ytringsfriheten vår og fremtiden til våre små. Og nå trenger vi igjen å vise arvingene våre at vi tar handling. At vi fortsetter å kjempe for ett hvert menneskes rettigheter til å være fri. For ved å handle- som å marsjere ute i gatene for å stå opp for verdiene vi tror på, å dele viktig, korrekt og trygg informasjon overalt der vi kan om verdens herlige og naturlige mangfold – viser vi voksne til våre små at vi ikke aksepterer hat,vold eller diskriminering i vårt samfunn. Ikke nå eller noen gang. Og selv om vi har kommet langt, har vi fremdeles en vei å gå, men vi skal gå den sammen. For ingen skal gå eller føle seg alene. Ikke idag eller noen gang❤️. Og nettopp idag, og hver eneste dag fremover, siden språk skaper virkelighet, trenger vi aktivt å vise gjennom våre velvalgte ord og handlinger at kjærligheten vil alltid være sterkest og kjærligheten overvinner alt. Alltid❤️.For å elske er enn menneskerett og våre små som skal ta over etter oss fortjener kun det beste.❤️🧡💛💚💙❤️💛🤎 #kjærligheten #menneskerett #ingenerfriføralleerfri”

1 Likes, 95 Comments – Jorun Stiansen (@jorunstian) on Instagram: “Jeg har ikke egne barn og kommer heller aldri til å få det, men jeg har en nevø jeg er …

Jorun Stiansen (@jorunstian) on Instagram: “Jeg har ikke egne barn og kommer heller aldri til å få det, men jeg har en nevø jeg er utrolig glad i❤️ og flere herlige små jeg kjenner som en dag skal ta over denne jorda etter oss. Jeg føler derfor at vi voksne idag kun låner denne planeten, og hvordan vi velger å overlevere den videre til våre små og med hvilke verdier vi etterlater den har aldri vært viktigere. Jeg elsker denne setningen for i disse ordene er det makt; nemlig at ‘språk skaper virkelighet’. For idag, og alle dager, er ordene vi velger å bruke for å omtale andre mennesker på, med å skape og verne om våre verdier som betyr så uendelig mye for oss. Og verdiene våre skapes gjennom ord, men viktigst av alt gjennom handlinger. Inatt var ett angrep på kjærligheten og ytringsfriheten vår og fremtiden til våre små. Og nå trenger vi igjen å vise arvingene våre at vi tar handling. At vi fortsetter å kjempe for ett hvert menneskes rettigheter til å være fri. For ved å handle- som å marsjere ute i gatene for å stå opp for verdiene vi tror på, å dele viktig, korrekt og trygg informasjon overalt der vi kan om verdens herlige og naturlige mangfold – viser vi voksne til våre små at vi ikke aksepterer hat,vold eller diskriminering i vårt samfunn. Ikke nå eller noen gang. Og selv om vi har kommet langt, har vi fremdeles en vei å gå, men vi skal gå den sammen. For ingen skal gå eller føle seg alene. Ikke idag eller noen gang❤️. Og nettopp idag, og hver eneste dag fremover, siden språk skaper virkelighet, trenger vi aktivt å vise gjennom våre velvalgte ord og handlinger at kjærligheten vil alltid være sterkest og kjærligheten overvinner alt. Alltid❤️.For å elske er enn menneskerett og våre små som skal ta over etter oss fortjener kun det beste.❤️🧡💛💚💙❤️💛🤎 #kjærligheten #menneskerett #ingenerfriføralleerfri”

Jorun Stiansen on Instagram: “Æ har brukt mer tid på å tenke …

Jorun Stiansen on Instagram: “Æ har brukt mer tid på å tenke på Halloweenkostymet enn jeg brukte tid på å velge fliser til badet og farge på gulvet. Smart? Yep👍🏽. #oppussing #leilighet #snart #halloween #elsker #outfit @rattogsanselig #reklame”

1124 Likes, 34 Comments – Jorun Stiansen (@jorunstian) on Instagram: “Æ har brukt mer tid på å tenke på Halloweenkostymet enn jeg brukte tid på å velge …

1,124 Likes, 34 Comments – Jorun Stiansen (@jorunstian) on Instagram: “Æ har brukt mer tid på å tenke på Halloweenkostymet enn jeg brukte tid på å velge fliser til badet og farge på gulvet. Smart? Yep👍🏽. #oppussing #leilighet #snart #halloween #elsker #outfit @rattogsanselig #reklame”

Jorun Stiansen on Instagram: “Takk for alle meldinger,dere …

Jorun Stiansen on Instagram: “Takk for alle meldinger,dere🖤 Håper dere har lyst å stemme på @fredricbrunberg og meg ikveld🖤 Stor klem💋10 til 26400”

1812 Likes, 46 Comments – Jorun Stiansen (@jorunstian) on Instagram: “Takk for alle meldinger,dere Håper dere har lyst å stemme på @fredricbrunberg og meg …

1,811 Likes, 46 Comments – Jorun Stiansen (@jorunstian) on Instagram: “Takk for alle meldinger,dere🖤 Håper dere har lyst å stemme på @fredricbrunberg og meg ikveld🖤 Stor klem💋10 til 26400”

Jorun Stiansen (@jorunstian) • Foton och videoklipp på …

56,7 tusen följare, 2 123 följer, 772 inlägg – Se foton och videoklipp från …

Keywords: jorun stiansen instagram