Morten ramm instagram

Morten Ramm (@rammnieu) • Instagram photos and videos

265k Followers, 998 Following, 1818 Posts – See Instagram photos and videos from Morten Ramm (@rammnieu)

Morten Ramm (@rammnieu) • Instagram photos and videos

264k Followers, 998 Following, 1817 Posts – See Instagram photos and videos …

Morten Ramm (@rammnieu) • Instagram photos and videos

263k Followers, 998 Following, 1815 Posts – See Instagram photos and videos …

Morten Ramm (@rammnieu) • Instagram-bilder og -videoer

263 k følgere, 999 følger, 1 812 innlegg – Se Instagram-bilder og -videoer …

Morten Ramm on Instagram: “I Liverpool med datteren min …

Morten Ramm on Instagram: “I Liverpool med datteren min. Har ikke helt bestemt meg om det er harry eller ikke og dra med 9-åringer på fotballtur, men jeg lander nok på litt harry. Er vel litt harry jeg, da. Håper ikke datteren min blir harry.”

3835 Likes, 35 Comments – Morten Ramm (@rammnieu) on Instagram: “I Liverpool med datteren min. Har ikke helt bestemt meg om det er harry eller ikke og dra …

3,835 Likes, 35 Comments – Morten Ramm (@rammnieu) on Instagram: “I Liverpool med datteren min. Har ikke helt bestemt meg om det er harry eller ikke og dra med 9-åringer på fotballtur, men jeg lander nok på litt harry. Er vel litt harry jeg, da. Håper ikke datteren min blir harry.”

Morten Ramm on Instagram: “«El-mast

Morten Ramm on Instagram: “«El-mast» Kunst skal provosere, og denne el masten som står utenfor huset mitt har provosert meg så til de grader i snart fem år nå, men det som provoserer meg enda mer, er at noen tar opp til 10.990 kr for et bilde av en sånn el-mast. Kaller det fotokunst. (Se bilde 2) Men om det er sånn fotokunst folk vil ha, så kan jeg lage sånn fotokunst til folk jeg, men til en overkommelig pris. 1/10 av prisen, faktisk. 90% rabatt. Jeg selger ikke mitt bilde av el-mast for 10990 kr, men for kun 999,- Det er både black friday og julegaven til den som har alt, på en gang, det. Da kan folk få et provoserende bilde, til en ikke provoserende pris, men det at jeg selger denne kunsten til en så provoserende billig pris, kan være provoserende for mange, og da snakker vi kunst…for kunst skal provosere.Limited edition «el mast»-salget varer til 4.des. www.nieu.no”

3780 Likes, 74 Comments – Morten Ramm (@rammnieu) on Instagram: “«El-mast» Kunst skal provosere, og denne el masten som står utenfor huset mitt har …

3,780 Likes, 74 Comments – Morten Ramm (@rammnieu) on Instagram: “«El-mast» Kunst skal provosere, og denne el masten som står utenfor huset mitt har provosert meg så til de grader i snart fem år nå, men det som provoserer meg enda mer, er at noen tar opp til 10.990 kr for et bilde av en sånn el-mast. Kaller det fotokunst. (Se bilde 2) Men om det er sånn fotokunst folk vil ha, så kan jeg lage sånn fotokunst til folk jeg, men til en overkommelig pris. 1/10 av prisen, faktisk. 90% rabatt. Jeg selger ikke mitt bilde av el-mast for 10990 kr, men for kun 999,- Det er både black friday og julegaven til den som har alt, på en gang, det. Da kan folk få et provoserende bilde, til en ikke provoserende pris, men det at jeg selger denne kunsten til en så provoserende billig pris, kan være provoserende for mange, og da snakker vi kunst…for kunst skal provosere.Limited edition «el mast»-salget varer til 4.des. www.nieu.no”

Morten Ramm on Instagram: “Kan melde om at det er …

Morten Ramm on Instagram: “Kan melde om at det er observert en bad ass mo-fo fra risikogruppa som gir to lange til hele pakka, og er nå på vei i 110 km/t ned mot sentrum for å herje litt karantenetida.”

10.2k Likes, 138 Comments – Morten Ramm (@rammnieu) on Instagram: “Kan melde om at det er observert en bad ass mo-fo fra risikogruppa som gir to lange til …

10K Likes, 138 Comments – Morten Ramm (@rammnieu) on Instagram: “Kan melde om at det er observert en bad ass mo-fo fra risikogruppa som gir to lange til hele pakka, og er nå på vei i 110 km/t ned mot sentrum for å herje litt karantenetida.”

Morten Ramm on Instagram: “Du blir ikke sittende sjakk i …

Morten Ramm on Instagram: “Du blir ikke sittende sjakk i kassa om du melder hard kagg på denne. Gå inn på humornieu.no. Ikke noe fiks faks. Fem episoders skrattprogram på 20 min, hvor vi er rundt i Norge og lavær halloi.”

470 Likes, 13 Comments – Morten Ramm (@rammnieu) on Instagram: “Du blir ikke sittende sjakk i kassa om du melder hard kagg på denne. Gå inn på humornieu.no.

470 Likes, 13 Comments – Morten Ramm (@rammnieu) on Instagram: “Du blir ikke sittende sjakk i kassa om du melder hard kagg på denne. Gå inn på humornieu.no. Ikke noe fiks faks. Fem episoders skrattprogram på 20 min, hvor vi er rundt i Norge og lavær halloi.”

Morten Ramm on Instagram: “Jeg elsker serier, men har ikke …

Morten Ramm on Instagram: “Jeg elsker serier, men har ikke sett denne. Gleder meg til å finne ut om jeg liker den. Sikkert noe å sette fingeren på her også. Bjørnstad er en sånn serie feks. Det er litt å sette fingeren på, men jeg synes den funker. Den gir jeg terningkast 4. Det gir jeg også til The undoing. Ikke sett, men den er sikkert ålreit når man først setter seg ned og gir det en real sjanse. Veldig mye kvalitet der ute nå. Høyt nivå.”

1047 Likes, 5 Comments – Morten Ramm (@rammnieu) on Instagram: “Jeg elsker serier, men har ikke sett denne. Gleder meg til å finne ut om jeg liker den.

1,047 Likes, 5 Comments – Morten Ramm (@rammnieu) on Instagram: “Jeg elsker serier, men har ikke sett denne. Gleder meg til å finne ut om jeg liker den. Sikkert noe å sette fingeren på her også. Bjørnstad er en sånn serie feks. Det er litt å sette fingeren på, men jeg synes den funker. Den gir jeg terningkast 4. Det gir jeg også til The undoing. Ikke sett, men den er sikkert ålreit når man først setter seg ned og gir det en real sjanse. Veldig mye kvalitet der ute nå. Høyt nivå.”

Keywords: morten ramm instagram