Motesilje instagram

Silje Pedersen (@motesilje) • Instagram photos and videos

22.8k Followers, 1999 Following, 5035 Posts – See Instagram photos and videos from Silje Pedersen (@motesilje)

Silje Pedersen (@motesilje) • Instagram photos and videos

22.8k Followers, 1995 Following, 5031 Posts – See Instagram photos and …

Silje Pedersen on Instagram: “«Er du gravid igjen?

Silje Pedersen on Instagram: “«Er du gravid igjen?» Jeg har fortsatt mage etter min andre fødsel. Kanskje får jeg aldri flat mage igjen. Det i seg selv er ikke noe mål for en som har hatt spiseforstyrrelser halve livet. Men å ha en mage som fungerer optimalt og som jeg føler meg komfortabel med, det er viktig for meg. Sterke magemuskler er viktig og gir også god holdning. Det jobber jeg med og andre ting som jeg vet hjelper for meg. Det er for eksempel mye mat jeg reagerer på. Swipe også på bildene hva som skjer med ulik holdning😉Med både endometriose og cyster, gluten og laktoseallergi og litt annet, så er det dager da jeg ser ut som jeg er gravid. Men det synes jeg det er en ufin ting å spørre om. Kanskje har hun du spør (som er min historie) prøvd i mange år. Kanskje har hun akkurat mistet eller går på hormonbehandling. Du vet ingenting om en annens historie, husk det❤️Tidligere ville jeg nok ikke gått i en ettersittende kjole som denne av akkurat denne grunnen (med mindre jeg var gravid og ville vise magen). Men nå gir jeg mer blaffen. Jeg bryr jeg meg ikke lenger så mye om hva alle andre synes og mener. Mye sitter jo også i hodet, mannen min ser ikke det samme som meg. Det som er viktig er jo hvordan jeg og du har det. Enig? Livet er for kort. Så kle deg i det du vil og bry deg mindre om hva andre mener. Og vent med å spørre om graviditet til andre deler😉September og høsten er en fin måned å starte på nytt. Våg å ta plass, våg mer🙌💗”

31. aug. 2021 — 516 Likes, 77 Comments – Silje Pedersen (@motesilje) on Instagram: “«Er du gravid igjen?» Jeg har fortsatt mage etter min andre fødsel.

516 Likes, 77 Comments – Silje Pedersen (@motesilje) on Instagram: “«Er du gravid igjen?» Jeg har fortsatt mage etter min andre fødsel. Kanskje får jeg aldri flat mage igjen. Det i seg selv er ikke noe mål for en som har hatt spiseforstyrrelser halve livet. Men å ha en mage som fungerer optimalt og som jeg føler meg komfortabel med, det er viktig for meg. Sterke magemuskler er viktig og gir også god holdning. Det jobber jeg med og andre ting som jeg vet hjelper for meg. Det er for eksempel mye mat jeg reagerer på. Swipe også på bildene hva som skjer med ulik holdning😉Med både endometriose og cyster, gluten og laktoseallergi og litt annet, så er det dager da jeg ser ut som jeg er gravid. Men det synes jeg det er en ufin ting å spørre om. Kanskje har hun du spør (som er min historie) prøvd i mange år. Kanskje har hun akkurat mistet eller går på hormonbehandling. Du vet ingenting om en annens historie, husk det❤️Tidligere ville jeg nok ikke gått i en ettersittende kjole som denne av akkurat denne grunnen (med mindre jeg var gravid og ville vise magen). Men nå gir jeg mer blaffen. Jeg bryr jeg meg ikke lenger så mye om hva alle andre synes og mener. Mye sitter jo også i hodet, mannen min ser ikke det samme som meg. Det som er viktig er jo hvordan jeg og du har det. Enig? Livet er for kort. Så kle deg i det du vil og bry deg mindre om hva andre mener. Og vent med å spørre om graviditet til andre deler😉September og høsten er en fin måned å starte på nytt. Våg å ta plass, våg mer🙌💗”

Silje Pedersen on Instagram: “Ønsker du en personal shopper …

motesilje Ønsker du en personal shopper som kan gi deg tips og råd eller ny …

Silje Pedersen on Instagram

Silje Pedersen on Instagram: “Annonse/Så fantastisk digg å freshe seg opp til 17. mai😍Fra litt sliten tobarnsmamma til å føle meg helt FAB🤩og klar for feiring neste uke. Litt annen nyanse denne gangen, hva synes du? Takk @hairport 🙌”

motesilje Annonse/Så fantastisk digg å freshe seg opp til 17. mai Fra litt sliten tobarnsmamma til å føle meg helt FAB og klar for.

201 Likes, 35 Comments – Silje Pedersen (@motesilje) on Instagram: “Annonse/Så fantastisk digg å freshe seg opp til 17. mai😍Fra litt sliten tobarnsmamma til å føle meg helt FAB🤩og klar for feiring neste uke. Litt annen nyanse denne gangen, hva synes du? Takk @hairport 🙌”

Silje Pedersen on Instagram: “Feeling good✔️Hva ser du i …

Silje Pedersen on Instagram: “Feeling good✔️Hva ser du i speilet? Det tok meg mange år med spiseforstyrrelser å se «meg». Nå passer jeg alltid på å starte dagen med å si noe snilt om eller til meg selv💗Tenk kroppen min har gitt meg to fantastiske jenter. To tøffe, men magiske fødsler. Så selv om den ikke helt er den samme nå etter fødsel, så prøver jeg heller å tenke på alt det positive og ikke så mye på vekten, jeg er så mye mer enn det. Det er også jentene mine og de verdiene jeg ønsker å gi de videre💕Og ja, klær kan spille en stor rolle i hvordan jeg føler meg. Denne kjolen er kjempefin med fokus på midjen😉Link i story👉”

644 Likes, 54 Comments – Silje Pedersen (@motesilje) on Instagram: “Feeling good✔️Hva ser du i speilet? Det tok meg mange år med spiseforstyrrelser å se …

644 Likes, 54 Comments – Silje Pedersen (@motesilje) on Instagram: “Feeling good✔️Hva ser du i speilet? Det tok meg mange år med spiseforstyrrelser å se «meg». Nå passer jeg alltid på å starte dagen med å si noe snilt om eller til meg selv💗Tenk kroppen min har gitt meg to fantastiske jenter. To tøffe, men magiske fødsler. Så selv om den ikke helt er den samme nå etter fødsel, så prøver jeg heller å tenke på alt det positive og ikke så mye på vekten, jeg er så mye mer enn det. Det er også jentene mine og de verdiene jeg ønsker å gi de videre💕Og ja, klær kan spille en stor rolle i hvordan jeg føler meg. Denne kjolen er kjempefin med fokus på midjen😉Link i story👉”

One more ☕️ please. Ingen trening i dag, men formen er …

Silje Pedersen on Instagram: “One more ☕️ please. Ingen trening i dag, men formen er stigende. Bestemor er ute å triller, mens jeg får litt alenetid her hjemme💗Ønsker deg en herlig mandag!”

268 Likes, 30 Comments – Silje Pedersen (@motesilje) on Instagram: “One more ☕️ please. Ingen trening i dag, men formen er stigende.

268 Likes, 30 Comments – Silje Pedersen (@motesilje) on Instagram: “One more ☕️ please. Ingen trening i dag, men formen er stigende. Bestemor er ute å triller, mens jeg får litt alenetid her hjemme💗Ønsker deg en herlig mandag!”

Silje Pedersen on Instagram: “Luevær❄️Really happy that I …

253 Likes, 15 Comments – Silje Pedersen (@motesilje) on Instagram: …

Mamma, du har mange streker i ansiktet når du ler … – Instagram

Silje Pedersen on Instagram: “Momlife💫 «Mamma, du har mange streker i ansiktet når du ler og smiler» Ja, det har jeg. Du kan si det er erfaringer, sorg og glede som har lagt seg. Selve livets vei❤️Og jeg vil ikke være foruten. Alt jeg har opplevd betyr mye for den jeg er i dag. Sterkere, klokere og lykkeligere❤️Dette er et sånt bilde mitt tidligere jeg ikke hadde synes var «fint» nok for Insta, men som jeg liker veldig godt nå. Ekte, ærlig og in the moment.A little reminder: Don’t sweat the small stuff😉Happy weekend!”

501 Likes, 48 Comments – Silje Pedersen (@motesilje) on Instagram: “Momlife «Mamma, du har mange streker i ansiktet når du ler og smiler» Ja, det har jeg.

499 Likes, 48 Comments – Silje Pedersen (@motesilje) on Instagram: “Momlife💫 «Mamma, du har mange streker i ansiktet når du ler og smiler» Ja, det har jeg. Du kan si det er erfaringer, sorg og glede som har lagt seg. Selve livets vei❤️Og jeg vil ikke være foruten. Alt jeg har opplevd betyr mye for den jeg er i dag. Sterkere, klokere og lykkeligere❤️Dette er et sånt bilde mitt tidligere jeg ikke hadde synes var «fint» nok for Insta, men som jeg liker veldig godt nå. Ekte, ærlig og in the moment.A little reminder: Don’t sweat the small stuff😉Happy weekend!”

Silje Pedersen on Instagram: “Todays stack #juliesandlau …

182 Likes, 6 Comments – Silje Pedersen (@motesilje) on Instagram: “Todays …

Keywords: motesilje instagram