Norsk kalender 2017 med helligdager, ukenummer og mer!

Skal du planlegge året 2017 og trenger en norsk kalender med helligdager og ukenummer? Da har du kommet til rett sted! I denne guiden vil vi presentere en oversiktlig kalender for 2017 som du kan bruke både på veggen og på bordet, med alle de viktigste datoene du trenger å vite.

Helligdager i 2017

En norsk kalender er ikke komplett uten oversikt over helligdager. I 2017 kan vi se frem til flere langhelger og fridager. Noen av de viktigste helligdagene inkluderer:

 • Nyttårsdag – 1. januar
 • Palmesøndag – 9. april
 • Skjærtorsdag – 13. april
 • Langfredag – 14. april
 • 1. påskedag – 16. april
 • 2. påskedag – 17. april
 • 1. mai – Arbeidernes dag
 • 17. mai – Nasjonaldagen
 • 30. mai – Kristi himmelfartsdag
 • 4. juni – 1. pinsedag
 • 5. juni – 2. pinsedag
 • 1. juledag – 25. desember
 • 2. juledag – 26. desember

Disse helligdagene kan være nyttige å kjenne til når du planlegger ferier, feiringer og andre arrangementer i løpet av 2017.

Ukenummer i 2017

En annen nyttig funksjon i kalenderen er ukenummer. Ved å ha en oversikt over ukenummer, kan du bedre organisere din tid og få bedre kontroll på dine aktiviteter. Her er noen viktige datoer knyttet til ukenummer i 2017:

 1. Uke 1: 2. januar – 8. januar
 2. Uke 20: 15. mai – 21. mai
 3. Uke 30: 24. juli – 30. juli
 4. Uke 40: 2. oktober – 8. oktober
 5. Uke 50: 11. desember – 17. desember

Med denne oversikten kan du enkelt planlegge aktiviteter og arrangementer i 2017 basert på ukenumrene.

Veggkalender og bordkalender

For å ha full kontroll over året 2017, kan du investere i en veggkalender eller bordkalender. En veggkalender kan henges på veggen på kontoret eller i hjemmet ditt, og gjør det enkelt å sjekke datoer og planlegge fremover. En bordkalender er en perfekt følgesvenn for skrivebordet ditt, og gir deg en daglig oversikt over kommende hendelser.

Uansett hvilken type kalender du foretrekker, er det viktig å velge en som passer dine behov og preferanser. Mange kalendere i 2017 tilbyr også ekstra funksjoner som notatfelt, inspirerende sitater eller vakre bilder.

Kalenderbok 2017

Hvis du ønsker en mer portabel og praktisk løsning, kan en kalenderbok være det perfekte valget for deg. En kalenderbok er en kombinasjon av en kalender og en notatbok, og gir deg muligheten til å organisere dine daglige gjøremål samtidig som du har en oversikt over hele året.

Med en kalenderbok kan du skrive ned møter, avtaler og andre viktige ting på en ryddig måte. Noen kalenderbøker har også ekstra funksjoner, som for eksempel timelinjer eller kontaktopplysninger.

Oppsummering

En norsk kalender for 2017 med helligdager, ukenummer og mer er en uvurderlig ressurs for å holde orden på året ditt. Enten du velger en veggkalender, bordkalender eller en kalenderbok, vil du ha all informasjonen du trenger for å planlegge aktiviteter og arrangementer i 2017.

Så grip tak i en norsk kalender for 2017 med helligdager og ukenummer, og sett i gang med å organisere et fantastisk år!

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg tak i en norsk kalender for 2017?

Du kan gå til en bokhandel eller handle på nettet for å kjøpe en norsk kalender for 2017. Det finnes mange forskjellige typer av kalendere tilgjengelig, inkludert veggkalendere og bordkalendere.

Hvilke helligdager er det i Norge i 2017?

Noen av de viktigste helligdagene i Norge i 2017 inkluderer Jul (25. desember), Nyttårsdag (1. januar), og nasjonaldagen, 17. mai. Andre helligdager inkluderer langfredag, påskeaften og Kristi Himmelfartsdag.

Hva er ukenummeret for en bestemt dato i 2017?

Du kan finne ukenummeret for en bestemt dato i 2017 ved å bruke en kalender som viser ukenummer eller ved å bruke en ukenummerkalkulator på nettet. Ukenummeret varierer avhengig av hvilket system du bruker (ISO 8601 eller Norsk standard).

Hva er forskjellen mellom en veggkalender og en bordkalender?

En veggkalender er vanligvis større og henger på veggen, mens en bordkalender er mindre og kan stå på en skrivebord eller et bord. Veggkalendere har ofte store bilder og mer plass til å skrive notater, mens bordkalendere tar opp mindre plass.

Hvordan kan jeg finne ut hvilke helligdager som faller på en bestemt dato?

Du kan bruke en kalender med helligdager for 2017, enten i papirformat eller på nettet, for å finne ut hvilke helligdager som faller på en bestemt dato. De fleste helligdager er faste datoer, mens noen bevegelige helligdager som påske og pinse beregnes på forskjellige måter.

Hva er den offisielle kalenderen for Norge i 2017?

Det er ingen spesifikk offisiell kalender for Norge i 2017, men det er mange forskjellige kalendere tilgjengelig som viser helligdager, ukenummer og mer. Noen selskaper, organisasjoner og religiøse grupper utgir egne kalendere, men det finnes ingen universell offisiell kalender for hele landet.

Kan jeg skrive inn personlige notater på en norsk kalender for 2017?

Ja, de fleste kalendere for 2017 har plass til å skrive personlige notater. Du kan bruke en penn eller en blyant for å markere spesielle datoer eller skrive ned viktige hendelser.

Hvor kan jeg laste ned en digital kalender for 2017 i Norge?

Du kan søke på nettet etter nettsteder som tilbyr gratis nedlastbare digitale kalendere for 2017 i Norge. Sørg for å velge en pålitelig kilde og kontrollere at kalenderen er kompatibel med enheten du vil bruke den på.

Hvilke andre funksjoner kan en norsk kalender for 2017 ha?

En norsk kalender for 2017 kan ha forskjellige funksjoner, som feiring av internasjonale eller nasjonale merkedager, månefaser, plass for notater, eller inspirerende sitater hver dag. Noen kalendere kan også inneholde bilder av naturskjønne steder eller historiske hendelser.

Hvor lenge går en norsk kalender for 2017?

En norsk kalender for 2017 varer normalt fra januar til desember, altså et helt år. Noen kalendere kan også vise noen måneder før eller etter året for å hjelpe deg med å planlegge fremover.

Artiklen Norsk kalender 2017 med helligdager, ukenummer og mer! har i gennemsnit fået 3.6 stjerner baseret på 34 anmeldelser