Oppdag Gina Tricot i Norge – Butikker på Torgallmenningen og Strømmen

Gina Tricot er en trendy motebutikk med et bredt utvalg av stilfulle klær og accessories. Butikken på Torgallmenningen, i Bergen sentrum, er et populært shoppingmål for motebevisste mennesker. Enten du leter etter en ny hverdagskjole eller et partielt antrekk for en spesiell anledning, har Gina Tricot det du trenger.

 • Adresse: Torgallmenningen 1, 5014 Bergen
 • Åpningstider:
  • Mandag – fredag: 10:00 – 20:00
  • Lørdag: 10:00 – 18:00
  • Søndag: Stengt

Gina Tricot på Strømmen

I tillegg til butikken i Bergen, finner du også en Gina Tricot-butikk på Strømmen Storsenter. Med et moderne utvalg av moteklær og tilbehør, skaper Gina Tricot en unik og inspirerende shoppingopplevelse for de som besøker senteret. Uansett om du er på jakt etter trendy bukser eller en kul jakke, vil Gina Tricot på Strømmen ha det perfekte stykket for deg.

 • Adresse: Støperiveien 5, 2010 Strømmen
 • Åpningstider:
  • Mandag – fredag: 10:00 – 21:00
  • Lørdag: 10:00 – 19:00
  • Søndag: Stengt

Gina Tricot – Hvem er de?

Gina Tricot er et svensk merke som ble grunnlagt i 1997. Siden den gang har de vokst til å bli en av de ledende motekjedene i Skandinavia. Gina Tricot fokuserer på å tilby trendy klær av høy kvalitet til rimelige priser. Deres kolleksjoner er alltid i tråd med de nyeste motetrendene, og de introduserer jevnlig nye kreasjoner for å følge med utviklingen innen moteindustrien.

Handle hos Gina Tricot

Enten du vil besøke butikken på Torgallmenningen i Bergen eller på Strømmen Storsenter, kan du forvente en hyggelig shoppingopplevelse. Gina Tricot-butikkene er designet med tanke på kunden, og atmosfæren er inspirerende. Personalet er hjelpsomt og kunnskapsrikt, og de vil gjerne hjelpe deg med å finne det perfekte antrekket.

Gina Tricot tilbyr også en nettbutikk der du kan bla gjennom og kjøpe alle deres nyeste kolleksjoner. Handle online for enkelhet og bekvemmelighet når som helst på døgnet.

Konklusjon

Gina Tricot er et must-besøk for alle moteinteresserte mennesker i Norge. Med sine butikker på Torgallmenningen i Bergen og på Strømmen Storsenter, tilbyr de et bredt utvalg av trendy klær og tilbehør for enhver smak. Utforsk deres nyeste kolleksjoner og oppgrader garderoben din med stilige og rimelige plagg fra Gina Tricot. Gled deg over en unik shoppingopplevelse som garantert vil imøtekomme dine motebehov.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er Gina Tricot Torgallmenningen?

Gina Tricot Torgallmenningen er en av Gina Tricots butikker i Bergen sentrum.

Hvor ligger Gina Tricot Torgallmenningen?

Gina Tricot Torgallmenningen ligger på Torgallmenningen 8 i Bergen.

Hva er Gina Tricot Strømmen?

Gina Tricot Strømmen er en av Gina Tricots butikker i Strømmen Storsenter.

Hvor ligger Gina Tricot Strømmen?

Gina Tricot Strømmen ligger på Støperiveien 5, 2010 Strømmen.

Hva er åpningstidene til Gina Tricot Torgallmenningen?

Gina Tricot Torgallmenningen har ulike åpningstider, men vanligvis åpent fra kl. 10:00 til kl. 20:00 på hverdager, kl. 10:00 til kl. 18:00 på lørdager og kl. 12:00 til kl. 18:00 på søndager.

Hva er åpningstidene til Gina Tricot Strømmen?

Gina Tricot Strømmen har vanligvis åpent fra kl. 10:00 til kl. 20:00 på hverdager, kl. 10:00 til kl. 18:00 på lørdager og kl. 12:00 til kl. 18:00 på søndager.

Hvilke klær selger Gina Tricot Torgallmenningen?

Gina Tricot Torgallmenningen selger klær for kvinner, inkludert topper, kjoler, bukser, skjørt, og tilbehør som vesker og smykker.

Hvilke klær selger Gina Tricot Strømmen?

Gina Tricot Strømmen selger klær for kvinner, inkludert topper, kjoler, bukser, skjørt, og tilbehør som vesker og smykker.

Hvor lenge har Gina Tricot Torgallmenningen vært åpen?

Gina Tricot Torgallmenningen har vært åpen siden [dato].

Hvor lenge har Gina Tricot Strømmen vært åpen?

Gina Tricot Strømmen har vært åpen siden [dato].

Artiklen Oppdag Gina Tricot i Norge – Butikker på Torgallmenningen og Strømmen har i gennemsnit fået 4.3 stjerner baseret på 7 anmeldelser