Peon plantasjen

Peon (pion) – planting og stell | Planteguide fra Plantasjen

Peon (pion) – planting og stell | Planteguide fra Plantasjen | Plantasjen

Plassering Peoner har behov for noen soltimer hver dag, men ellers kan de stå på et mer skyggefullt sted. · Jord De trives i humusrik, leirholdig, dyp og …

Peonslekten består av ca. 30 forskjellige arter, såvel flerårige halvbusker som urter. Peoner har i løpet av årene fått flere smigrende kallenavn, for eksempel «blomstenes konge» og «kongens ministre».

Peon (pion) – slik lykkes du – Plantasjen.no

Peon (pion) – slik lykkes du | Plantasjen

Peoner blomstrer i mai og juni, avhengig av type og voksested. Visse sorter busker/trepeoner kan blomstre opp igjen i september. Stell av peoner. Plassering

En peon er en høyt elsket og for mange velkjent blomst som det er lettere å lykkes med enn hva ryktet vil ha det til. Det er mange sorter å velge mellom, med forskjellige vekstmåter og farger. Peoner blomstrer i mai og juni, avhengig av type og voksested. Visse sorter busker/trepeoner kan blomstre opp igjen i september.

Peon-knoller Miks 3 pk Flerfarget – Plantasjen.no

Peon-knoller Miks 3 pk Flerfarget | Plantasjen

Knoller som gir vakre peoner! Blomstrer med store, fargerike, skålformede blomster. Trives i sol til halvskygge i moldrik, leirholdig, dyp og veldrenert …

Knoller som gir vakre peoner! Blomstrer med store, fargerike, skålformede blomster. Trives i sol til halvskygge i moldrik, leirholdig, dyp og veldrenert jord.

Trepeon (trepion) – planting og stell | Planteguide fra Plantasjen

Trepeon (trepion) – planting og stell | Planteguide fra Plantasjen | Plantasjen

Fuktig jord, gjerne kalkholdig egner seg best for trepeonen. Så din egen trepeon. Det er også fullt mulig å så trepeon selv innendørs. Halvbland vanlig …

Det er få blomster som er så høyt elsket som peonene. Over hele verden samler foreninger og folk seg for å dele sin lidenskap for peoner. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor når man har sett hvilket skue peonene, og kanskje først og fremst trepeonene, står for i hager over hele verden.

Peon kunstig Høyde 61 cm Svart – Plantasjen.no

Peon kunstig Høyde 61 cm Svart | Plantasjen

Nydelig peon i snittblomst med vakre blomster og knopper. Flott i en vase alene eller i en bukett. Naturtro utseende og perfekt for allergikere.

Nydelig peon i snittblomst med vakre blomster og knopper. Flott i en vase alene eller i en bukett. Naturtro utseende og perfekt for allergikere. Stilken kan kuttes med en avbitertang.

Peon kunstig Lengde 70 cm Rosa – Plantasjen.no

Peon kunstig Lengde 70 cm Rosa | Plantasjen

Nydelig kunstig duserosa peon i snittblomst. Flott i en vase alene eller i en bukett. Naturtro utseende og perfekt for allergikere.

Nydelig kunstig duserosa peon i snittblomst. Flott i en vase alene eller i en bukett. Naturtro utseende og perfekt for allergikere. Stilken kan kuttes med en avbitertang.

Peoner 5pk Høyde 50 cm Hvit – Plantasjen.no

Peoner 5pk Høyde 50 cm Hvit | Plantasjen

Nydelige og velduftende peoner med store, elegante hoder. Herlig i en vase alene eller sammen med andre avskårne blomster. Perfekt vert eller vertinnegave!

Nydelige og velduftende peoner med store, elegante hoder. Herlig i en vase alene eller sammen med andre avskårne blomster. Perfekt vert eller vertinnegave! Snitt stilkene og sett de i kjølig vann.

Silkepion Ø14 cm Rød – Plantasjen.no

Silkepion Ø14 cm Rød | Plantasjen

En vakker staude med vakre blomster i ulike røde nyanser. Trives i dyp veldrenert og fuktig jord. Fin som enslig eller i staudebed. Skjæres ned på høsten.

Peonstøtte Høyde 70 cm Rust – Plantasjen.no

Peonstøtte Høyde 70 cm Rust | Plantasjen

… i vakkert design med tre ringer som støtter og holder oppe høye og tunge blomster eller stilker, som peoner, ridderspore og andre høytvoksende planter.

Vakker plantestøtte med tre ringer som støtter opp høye og tunge planter. Støtten er av jern med et unikt, rustfarget utseende som vil fortsette å ruste naturlig. H: 70 cm, B: 36 cm.

Keywords: peon plantasjen, peoner plantasjen, plantasjen peoner