Plommetre plantasjen

Plommetrær – Plantasjen.no

Ferskentrær – Kjøp hos Plantasjen | Plantasjen

Plantasjen har alt som trengs for et liv i vekst. Hos oss finner du inneplanter, uteplanter, møbler, redskaper og inspirasjon til ditt neste prosjekt.

Plommetrær – ✓ Kjøp på nett og i butikk ✓ Stort utvalg ✓ 30 dagers åpent kjøp ✓ Lave priser

Plommer – slik dyrker du dine egne – Plantasjen.no

Plommer – slik dyrker du dine egne | Planteguide fra Plantasjen | Plantasjen

Høyde 150-200 cm, Rød · Vann: Gjennomsnittlig · Lysbehov: Sol · Gjødsel: Gjennomsnittlig · Planteavstand: 400 cm · Fullvoksen: 400 cm · Spiselig.

Noe som mange ikke vet er at plommen er en plante som faktisk aldri har forekommet naturlig i naturen, men er helt og holdent skapt av menneskene. Det var dog for flere tusen år siden at den ble skapt i Asia for deretter å spres videre til de andre verdensdelene.

Frukttrær – Kjøp hos Plantasjen

Frukttrær – Kjøp hos Plantasjen | Plantasjen

Meget populær plommesort med middels til lite tre, store røde og gule frukter. Smaken er god og avlingsmengden svært stor, kan lagres en tid.

Frukttrær – ✓ Kjøp på nett og i butikk ✓ Stort utvalg ✓ 30 dagers åpent kjøp ✓ Lave priser

Plomme ‘Opal’ St.Jul.A Høyde 150-200 cm Rød – Plantasjen

Frukttrær gir ikke bare deilig frukt på sommeren og høsten, de er også vakre på forsommeren og et yndet besøkssted for humler og bier.

Plomme ‘Victoria’ E St.Jul.A Høyde 150-200 cm Rød | Plantasjen

Opal’ er det mest brukte plommetreet i Norge. Det får blårøde middels store plommer med god smak. Plommene er modne sist i august og treet er riktbærende og …

Meget populær plommesort med middels til lite tre, store røde og gule frukter. Smaken er god og avlingsmengden svært stor, kan lagres en tid. Karten bør tynnes for å oppnå bedre kvalitet. Selvfertil. Modner siste halvdel av september så bør plasseres en solrikt og lunt i veldrenert jord. Hoved sort i Norge og Sverige.

Frukttrær – slik lykkes du – Plantasjen.no

Frukttrær – slik lykkes du | Plantasjen

12. aug. 2020 — Planting av plommetre. Når du planter plommetreet du har valgt, husk å bruke Hageland Kugjødselkompost eller Hageland Plantejord Pluss i …

Frukttrær har en gitt plass i hagene våre og nå har de også begynt å dukke opp på balkonger og uteplasser. Det finnes mange herlige sorter å velge mellom, også familietrær. Det vil si ett tre med flere ulike typer av samme frukt, for eksempel epler eller pærer.

Plomme ‘Opal’ – Hageland

Plommer som smaker himmelsk – Hageland

Hva slags plommetre skal du velge? Vi hjelper deg å ta valget – Hageland

Det finnes mange sorter av disse herlige, smakfulle steinfruktene. Opal, Victora, Herman, hvilken skal du velge? Vi gir deg infoen du trenger og litt til!

Slik lykkes du med plommetre – Huseiernes Landsforbund

Slik lykkes du med plommetre | Huseierne

Søte, faste og saftige plommer. Bare tanken gir vann i munnen. Men hva må du gjøre for å lykkes med plommetreet? Og når må plommetreet beskjæres?

Keywords: plommetre plantasjen, plantasjen plommetre