Ridderspore plantasjen

Ridderspore Ø11 cm Blå – Plantasjen.no

Ridderspore Ø11 cm Blå | Plantasjen

Ridderspore er en slik plante der flere av sortene har blomster som minner om storhjelmene. Men ridderspore er, akkurat som hjelmslekten, giftig.

Flerårig plante som trives i sol til halvskygge i moldrik, veldrenert jord. Kan med fordel plantes i grupper i oddetall. Kombiner den gjerne med andre soltolerante planter.

Ridderspore DELGENIUS miks Ø19 cm Flere farger

Ridderspore DELGENIUS miks Ø19 cm Flere farger | Plantasjen

Aktuelle Ridderspore tilbud fra Plantasjen kundeavisen. Sjekk de siste Ridderspore kampanjer og nyt de beste Ridderspore tilbude til den billigste …

Nye riddersporer med forgrenet, kompakt vekst og store aks med livlige, krusede blomster på opprette stilker. Finnes i lilla, blå eller rosa. Trives i sol-halvskygge i fuktbevarende jord.

Ridderspore 5pk Høyde 60 cm Blå – Plantasjen.no

Plantasjen Lier er en butikk for deg som liker blomster og planter. Vi selger alt afra frø og småplanter til større planter, busker og frukttrær.

Kinaridderspore ‘Delfix’ Ø17 cm Flere farger – Plantasjen.no

Kinaridderspore ‘Delfix’ Ø17 cm Flere farger | Plantasjen

Ridderspore ‘King Arthur’. kr 79 ,-. Delphinium ‘King Arthur’. Ridderspore ‘King Arthur’ · Løytnantshjerte. kr 79 ,-. Dicentra formosa. Løytnantshjerte.

Lave sorter kinesisk ridderspore! Tett og kompakt vekst med fliket, friskt grønt bladverk. Blomstrer med nydelige sommerfuglaktige blomster. Trives solrikt i veldrenert, næringsrik jord.

Åkerridderspore ‘Larkspur Giant imperial’ mix – Plantasjen.no

Åkerridderspore ‘Larkspur Giant imperial’ mix | Plantasjen

Gir høye, slanke stilker med mange blomster. Forkultiver ved å så tynt i fuktig såjord, sett i romtemperatur og hold jorden fuktig. Sett lyst og svalere når frøene har spiret. Plant om til 1 plante/potte når de er store nok til å håndteres. Plant ut når faren for frost er over. Ved såing på høsten settes plantene på et beskyttet sted for overvintring. Så direkte på voksestedet, hold jorden fuktig og fjern ugress. Planten er giftig.

Storhjelm – planting og stell | Planteguide fra Plantasjen

Storhjelm – planting og stell | Planteguide fra Plantasjen | Plantasjen

Storhjelm er en art av flerårige hageplanter med omtrent 300 arter. To av disse forekommer naturlig i Norge, mens mange andre arter er vanlige som stauder i hagen. Storhjelm har fått navnet sitt etter blomstens hatt- eller hjelmlignende form.

Ridderspore tilbud hos Plantasjen

Aktuelle Ridderspore tilbud fra Plantasjen kundeavisen. Sjekk de siste Ridderspore kampanjer og nyt de beste Ridderspore tilbude til den billigste tilgjengelige prisen.

Plantasjen Lier – 32226744 – 180.no

Våre planter – Drømmehagen

Våre planter – Drømmehagen

Keywords: ridderspore plantasjen