Romsdalsbunad dame

Romsdal Bolsøybunad | Dame – Norske Bunader

Norske Bunader – Romsdal Bolsøybunad | Dame

Romsdalsbunaden Bolsøy ble laget på 1940-tallet, og på den tiden var ikke kravene til dokumentasjonen av den stedlige draktskikken så streng som den er i …

Name: Romsdal Bolsøybunad, Price: 23900, Category: Romsdal

Bolsøybunaden – Norsk Flid nettbutikk og bunader

Romsdal / Bolsøy damebunad. Sorter etter. Fremhevet, Bestselgere, Alfabetisk, A-Å, Alfabetisk, Å-A, Pris, lav til høy, Pris, høy til lav, Dato, …

Bunaden er inspirert av draktmateriale fra slutten av 1700-tallet og begynnelsen av 1800-tallet. Sydd av lokale spesialister på Bolsøybunaden.

Bolsøybunad til dame – BunadRosen AS

Bolsøybunad til dame – BunadRosen AS | Bunadrosen

Bilder, pris og informasjon om Bolsøy damebunad. På denne siden finner du også informasjon om tilbehør til Bolsøybunaden.

Sølv til Romsdalsbunad dame – Gullsmed Sando

Romsdalsbunad – kvinne – Store norske leksikon

Romsdalsbunad – kvinne – Store norske leksikon

De første broderte kvinnebunadene fra Romsdal kom i bruk allerede tidlig på 1900-tallet. De produseres i dag med fire ulike broderimønstre og farger. Tilbehør og til dels fasong kan variere modellene imellom. Men felles for alle er at de er fritt komponert, og har utgangspunkt i gamle broderte liv fra Romsdal. Mali Furunes sto sentralt i utarbeidelsen av flere av bunadene.Da Hulda Garborg skrev bok om norske klestradisjoner i 1903, var det rutastakken fra Romsdal hun kjente til.

Romsdalsbunad – Ny, sydd til dine mål – Finn.no

Romsdalsbunad – Ny, sydd til dine mål | FINN torget

Komplett kvinnebunad fra Romsdal, Bolsøy, Malo, Vågstrand, Rødven med skjorte. Sølv kommer i tillegg. Skreddersydd til din figur. For andre bunader se våre annonser eller ta kontakt.Vi arbeider hardt for å ha en del ferdigbrodert stoff til enhver tid, slik at vi på kort tid kan levere bunader.Ordinær leveringstid er 3-5 mnd.Kontakt oss gjerne pr. e-post eller telefon for denne eller andre bunader, eller kom innom en av våre butikker.

Romsdal / Bolsøy damebunad – A Larsen Husflid AS

Romsdal / Bolsøy damebunad – A Larsen Husflid AS

Romsdalsbunad (Malo) – Bunadspesialisten

Bunadspesialisten – kvalitet, service og fleksibilitet – nettbutikk-Romsdalsbunad (Malo)

Bunadspesialisten – norges største leverandør av materialpakker. Vi leverer bunader, materialpakker og tilbehør av de beste norske råvarene. Hos oss handler du kvalitet.

Bunader fra Romsdalen – Sydd, brodert og tilpasset i Molde

Bunad Verksted – Bunader fra Romsdalen – Sydd, brodert og tilpasset i Molde

Keywords: romsdalsbunad dame