Samisk kofte dame

Kofter – Samiske veivisere

holder til, å skriv gjerne hvor kofta/bunaden hører til. … som kan å skrive annonsene på både samisk og norsk, det kan være nyttig læring for mange :).

Kofte – Inka AS – InKa duodji

Kofte – Inka AS

Tana/Polmak-kofta er en samisk drakt som likner Karasjok-kofta, men har enkelte detaljer som skiller og gjør den til en egenartet kofte for dette området.

Kan jeg bruke kofte? – Nordlige folk

Du finner 946 annonser som inneholder ordet “kofte” til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

Facebook-gruppe har inspirert tusenvis til å sy kofte – NRK

Kjøpe-Selge samekofter og bunader i finnmark – Facebook

Kjøpe-Selge samekofter og bunader i finnmark

Dette er en side for kjøp og salg av kofter og bunader i Finnmark. Samt tilhørende tilbehør. ALLE SOM ØNSKER Å BLI MEDLEM I GRUPPEN MÅ BESVARE…

Kautokeino-kofta – Store norske leksikon

Kautokeino-kofta – Store norske leksikon

Kautokeino-kofta er i dag den mest fargesprakende av koftene i hele Sàpmi (Sameland). Grunnmønsteret og plasseringen av dekoren kan spores langt tilbake i tid, men som med andre folkedrakter har nye materialer blitt tatt i bruk og tilpasset for drakten. Ulike syere og duodjiutøvere (duodji er navnet på det samiske håndverket) har tilført koftene individuelle detaljer, og slik har tradisjonen blitt holdt levende.

Tana/Polmak-kofta – Store norske leksikon

Tana/Polmak-kofta – Store norske leksikon

Tana/Polmak-kofta er en samisk drakt som likner Karasjok-kofta, men har enkelte detaljer som skiller og gjør den til en egenartet kofte for dette området. Særlig fra 1970-tallet er Tana/Polmak-kofta igjen tatt i bruk. I disse områdene har man brukt både Tana/Polmak-kofta og Karasjok-kofta..

Kofte til salgs | FINN Torget

Du finner 964 annonser som inneholder ordet “kofte” til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

Lettkoftestoff – Sávu

Priser pr dm, hvis du vil ha en meter bestiller du 10 dm.Lettkoftestoff i 100% polyester. Til en enklere festkofte, møtekofte etc. Sy holbi og ermekanter av klede eller kombinér

Keywords: samisk kofte dame