Sara døscher instagram

Vin til folket er et av årets heteste julegavetips! Sara Døscher …

ARK Bokhandel on Instagram: “Vin til folket er et av årets heteste julegavetips!Sara Døscher har skrevet en enkel og flott bok breddfull av praktisk vinkunnskap. Her får du masse tips som hjelper deg å plassere, huske og forstå de ulike vinene bedre.Dette er den perfekte vinboka for den travle, den late og den utålmodige. Skål, og god advent!#ARKBokhandel #SaraDøscher #VinTilFolket #Vintips #Gyldendal #Instabook #Bookstagram”

74 Likes, 1 Comments – ARK Bokhandel (@arkbokhandel) on Instagram: “Vin til folket er et av årets heteste julegavetips! Sara Døscher har skrevet en enkel og …

74 Likes, 1 Comments – ARK Bokhandel (@arkbokhandel) on Instagram: “Vin til folket er et av årets heteste julegavetips!Sara Døscher har skrevet en enkel og flott bok breddfull av praktisk vinkunnskap. Her får du masse tips som hjelper deg å plassere, huske og forstå de ulike vinene bedre.Dette er den perfekte vinboka for den travle, den late og den utålmodige. Skål, og god advent!#ARKBokhandel #SaraDøscher #VinTilFolket #Vintips #Gyldendal #Instabook #Bookstagram”

Gjestekokk Sara Døscher gir oss oppskriften på panceggs …

Wenches kjøkken on Instagram: “Gjestekokk Sara Døscher gir oss oppskriften på panceggs, samt de to sausene «grønn saus» (salsa verde) og «rød saus» (salsa roja): PanceggsSpeilegg omringet av pannekakeDette trenger du til pannekakerøren (4 pers):2,5 dl hvetemel 2 egg 2,5 dl melk En klype salt 1 ss nøytral olje Smør til steking Legg tilside 4 egg (til speilegg)Dette gjør du:Finn frem to bakeboller og en visp. Kakk eggene i den ene bollen og visp dem godt. Bland mel og salt i den andre bollen. Ha litt og litt av melblandingen over i eggene mens du visper alt du kan – for å unngå klumper. Når mel, salt og egg er en jevn, tykk røre begynner du å spe inn melken, litt av gangen, mens du visper jevnt. Bland i oljen tilslutt og voila – røren er klar. Varm opp en stekepanne og smelt en klatt smør i pannen. Øs over pannekakerøre i en sirkel, altså ikke i hele stekepannen, men en ring rundt langs kanten, slik at det blir plass til et speilegg i midten. Når pannekakerøre begynner å feste seg litt kakker du et egg i midten. Så snart egget ser ferdig stekt ut vender du de fire «sidene» på pannekaken inn mot midten. Bruk en stekespade og løft av din «pancegg» så snart den er ferdig stekt.Velg deg en topping du liker, feks. revet ost, grønn saus eller rød saus. Avokado i skiver er også deilig tilbehør, det samme er min knallrosa yoghurtdressing med rødbete. Her er det ingen begrensninger – bruk fantasien og pimp om dine «panceggs» så de blir fargerike og smaksrike! Velbekomme!Grønn saus (Salsa Verde)Dette trenger du: 4 hvitløksfedd5 dl persilleblader1,2 dl tistelolje eller annen nøytral olje (eller olivenolje hvis du vil ha smaken)1 klype malt spisskummen 1 teskje salt Dette gjør du: Ha alle ingrediensene i en blender/ foodprocessor og kjør til en jevn saus. Husk at sausen er aller best á la minute (helt fersk), den mister nemlig fort mye av den friske grønnfargen hvis den står over natten. Rød saus (Salsa Roja)Dette trenger du: 1 kg modne plommetomater 2 grønne Jalapeno-peppers (ferske, ikke på boks). Liker du det mindre sterkt kan du bruke grønne «Padrones»-peppers isteden. 1/2 stor gul løk2 hvitløksfedd 1/2 dl ferske korianderblader2 ss god olivenFortsetter komment”

1165 Likes, 17 Comments – Wenches kjøkken (@gmnwenche) on Instagram: “Gjestekokk Sara Døscher gir oss oppskriften på panceggs, samt de to sausene «grønn …

1,165 Likes, 17 Comments – Wenches kjøkken (@gmnwenche) on Instagram: “Gjestekokk Sara Døscher gir oss oppskriften på panceggs, samt de to sausene «grønn saus» (salsa verde) og «rød saus» (salsa roja): PanceggsSpeilegg omringet av pannekakeDette trenger du til pannekakerøren (4 pers):2,5 dl hvetemel 2 egg 2,5 dl melk En klype salt 1 ss nøytral olje Smør til steking Legg tilside 4 egg (til speilegg)Dette gjør du:Finn frem to bakeboller og en visp. Kakk eggene i den ene bollen og visp dem godt. Bland mel og salt i den andre bollen. Ha litt og litt av melblandingen over i eggene mens du visper alt du kan – for å unngå klumper. Når mel, salt og egg er en jevn, tykk røre begynner du å spe inn melken, litt av gangen, mens du visper jevnt. Bland i oljen tilslutt og voila – røren er klar. Varm opp en stekepanne og smelt en klatt smør i pannen. Øs over pannekakerøre i en sirkel, altså ikke i hele stekepannen, men en ring rundt langs kanten, slik at det blir plass til et speilegg i midten. Når pannekakerøre begynner å feste seg litt kakker du et egg i midten. Så snart egget ser ferdig stekt ut vender du de fire «sidene» på pannekaken inn mot midten. Bruk en stekespade og løft av din «pancegg» så snart den er ferdig stekt.Velg deg en topping du liker, feks. revet ost, grønn saus eller rød saus. Avokado i skiver er også deilig tilbehør, det samme er min knallrosa yoghurtdressing med rødbete. Her er det ingen begrensninger – bruk fantasien og pimp om dine «panceggs» så de blir fargerike og smaksrike! Velbekomme!Grønn saus (Salsa Verde)Dette trenger du: 4 hvitløksfedd5 dl persilleblader1,2 dl tistelolje eller annen nøytral olje (eller olivenolje hvis du vil ha smaken)1 klype malt spisskummen 1 teskje salt Dette gjør du: Ha alle ingrediensene i en blender/ foodprocessor og kjør til en jevn saus. Husk at sausen er aller best á la minute (helt fersk), den mister nemlig fort mye av den friske grønnfargen hvis den står over natten. Rød saus (Salsa Roja)Dette trenger du: 1 kg modne plommetomater 2 grønne Jalapeno-peppers (ferske, ikke på boks). Liker du det mindre sterkt kan du bruke grønne «Padrones»-peppers isteden. 1/2 stor gul løk2 hvitløksfedd 1/2 dl ferske korianderblader2 ss god olivenFortsetter komment”

Sprudlende risotto – av Sara Døscher – Instagram

Wenches kjøkken on Instagram: “Sprudlende risotto – av Sara Døscher(4 personer)500 g risottoris (arborio eller carnaroli)400 g blandet sopp. 1 liter kraft (gjerne kylling- eller grønnsakskraft)olivenolje, til stekingsmør, til steking3 sjalottløk, finhakket2 hvitløkfedd, finhakket2 dl musserende vin (tørr)150 g parmesansitronsalt og nykvernet pepperSlik gjør duKok opp kraften og sett den til side. Stek sopp i skiver i 1 ss olivenolje og 1 ss smør og sett til side. Stek sjalottløk og hvitløk i 1 ssolivenolje og 1 ss smør. Tilsett ris og stek videre til både risen og løken erblank. Hell over vin og kok inn. Når væsken er fordampet, sper du medkraft litt etter litt og koker videre til risen er al dente, dvs. til den er mør,men med litt tyggemotstand. Tilsett stekt sopp og revet parmesan, ogsmak til med sitronsaft, salt og pepper. Rør inn en god klatt med smør.Fyll opp champagneglassene med dine favorittbobler og server!”

2045 Likes, 24 Comments – Wenches kjøkken (@gmnwenche) on Instagram: “Sprudlende risotto – av Sara Døscher (4 personer) 500 g risottoris (arborio eller …

2,045 Likes, 24 Comments – Wenches kjøkken (@gmnwenche) on Instagram: “Sprudlende risotto – av Sara Døscher(4 personer)500 g risottoris (arborio eller carnaroli)400 g blandet sopp. 1 liter kraft (gjerne kylling- eller grønnsakskraft)olivenolje, til stekingsmør, til steking3 sjalottløk, finhakket2 hvitløkfedd, finhakket2 dl musserende vin (tørr)150 g parmesansitronsalt og nykvernet pepperSlik gjør duKok opp kraften og sett den til side. Stek sopp i skiver i 1 ss olivenolje og 1 ss smør og sett til side. Stek sjalottløk og hvitløk i 1 ssolivenolje og 1 ss smør. Tilsett ris og stek videre til både risen og løken erblank. Hell over vin og kok inn. Når væsken er fordampet, sper du medkraft litt etter litt og koker videre til risen er al dente, dvs. til den er mør,men med litt tyggemotstand. Tilsett stekt sopp og revet parmesan, ogsmak til med sitronsaft, salt og pepper. Rør inn en god klatt med smør.Fyll opp champagneglassene med dine favorittbobler og server!”

Det beste jeg vet med Sara Døscher | Godt.no

29. okt. 2021 — Sara Døscher sluttet i en trygg jobb i Vinmonopolet for å satse på det hun brenner for, nemlig formidling av sin store lidenskap – vin.

Hun kan alt om sprudlende viner, men klarer knapt å lage en ferdigkake fra Toro. Men bare én ting får vinanmelder Sara Døscher virkelig i dårlig humør på kjøkkenet.

Sara Døscher – Pokket

Sara Døscher

Jeg er Sara Døscher, en 39 år gammel mat-og vinelskende dame som har viet både ungdomsår, studietid og jobbliv til det jeg digger aller mest: mat, …

Sara Døscher – Nettavisen

Sara-døscher · Beste pappvin 2022: Stor test av 22 røde pappviner · Uten drikke duger maten ikke · Saras gulltips byr på røverkjøp og helt nye smaker: – Den vinen …

Sara Døscher – bøker – ARK Bokhandel

Sara Døscher – bøker | ARK Bokhandel

Her finner du bøkene til Sara Døscher. Bøkene kjøper du hos ARK – bestill hjemlevering eller klikk og hent i din ARK-butikk.

Sara Døscher forteller om sitt forhold til vinverdenen … – TikTok

Sara Døscher – VG

VintipsVinSara Døscher. VG er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her. Ansv. redaktør og adm. direktør: Gard …

Les alle nyheter og artikler fra Sara Døscher på VG

Keywords: sara døscher instagram