Sitrontre plantasjen

Sitrontre – planting og stell | Planteguide fra Plantasjen

Sitrontre – planting og stell | Planteguide fra Plantasjen | Plantasjen

Jord Sitrontreet må ha middelhavsjord og middelhavsgjødsel, som gir det optimale forutsetninger for å vokse. · Vanning Jorden sitrontreet står i, må til enhver …

Denne populære frukten, som vi bruker både i matlaging og som smakstilsetning i blant annet drikker, er ikke en naturlig art, men en hybrid som er dyrket fram fra andre arter i sitrusslekten.

Sitron på stamme Ø21 cm Gul – Plantasjen.no

Sitron på stamme Ø21 cm Gul | Plantasjen

Et herlig sitrontre med ovale, blanke blader og hvite velduftende blomster. Ekte, spiselige sitroner. Trives på steder med mye lys, også direkte sollys, …

Et herlig sitrontre med ovale, blanke blader og hvite velduftende blomster. Ekte, spiselige sitroner. Trives på steder med mye lys, også direkte sollys, i godt drenert jord med litt lav pH-verdi. Gjerne middelhavsjord eller sitrusjord.

Sitrus- og oliventrær – Kjøp hos Plantasjen

Sitrus- og oliventrær – Kjøp hos Plantasjen | Plantasjen

Sitrus- og oliventrær – Kjøp planter og potter hos Plantasjen ✓ Lettstelt og luftrensende ✓ 30 dagers åpent kjøp ✓ Lave priser.

Sitrus- og oliventrær – Kjøp planter og potter hos Plantasjen ✓ Lettstelt og luftrensende ✓ 30 dagers åpent kjøp ✓ Lave priser

Slik overvintrer du middelhavsplanter som sitrus-og oliventrær

Overvintre middelhavsplanter som sitrus-og oliventrær | Plantasjen

Plantasjen har alt som trengs for et liv i vekst. Hos oss finner du inneplanter, uteplanter, møbler, redskaper og inspirasjon til ditt neste prosjekt.

Når nettene blir kjøligere og frosten nærmer seg er det på tide å ta inn middelhavsplanter som fiken, sitrus- og oliventrær. Men det holder ikke med å bare sette de inn – de vil ha en vinter som ligner den i Middelhavet. Her får du vite hvordan du med enkle grep kan skape subtropiske forhold.

Meyersitron Ø19 cm Gul – Plantasjen.no

Meyersitron Ø19 cm Gul | Plantasjen

31. jan. 2023 — Hei! Vi har et sitrontre som nå står svalt i 5-10 grader. Jeg lurer på om treet kan flyttes opp i stuen. Vi har vannbåren varme i gulv og …

Et herlig sitrontre med ovale, blanke blader og hvite velduftende blomster. Frukten er spiselig og har en ganske mild, søt smak uten bitterhet. Trives på steder med mye lys, også direkte sollys, i veldrenert jord med litt lav pH-verdi.

Sitrontre – Spør Plantasjen

Sitrontre – Spør Plantasjen – Plantasjen

Et herlig, oppstammet sitrontre med ovale, blanke blader og hvite velduftende blomster. Frukten er spiselig og har en ganske mild, søt smak uten bitterhet.

Hei! Vi har et sitrontre som nå står svalt i 5-10 grader. Jeg lurer på om treet kan flyttes opp i stuen. Vi har vannbåren varme i gulv og omlag 20 gr…

Oppstammet meyersitron Ø21 cm Gul – Plantasjen.no

Oppstammet meyersitron Ø21 cm Gul | Plantasjen

Et herlig, oppstammet sitrontre med ovale, blanke blader og hvite velduftende blomster. Frukten er spiselig og har en ganske mild, søt smak uten bitterhet. Trives på steder med mye lys, også direkte sollys, i veldrenert jord med litt lav pH-verdi.

Sitrontre: Råd og tips til å lykkes med det eksotiske sitrustreet

Sitrontre | Slik lykkes du hjemme | Viivilla

Lyst på et eksotisk sitrontre? Her får du de beste tipsene til hvordan du kan lykkes med eget sitrontre hjemme og i hagen. 

Sommerens hotteste plante er en du skal vise frem!

Sitrontre | Slik tar du vare på det | boligpluss.no

Innred med en av de fineste plantene, som heldigvis opplever en renessanse for tiden. Det er imidlertid ikke nok å vanne den sporadisk.

Keywords: sitrontre plantasjen