Strøsalt plantasjen

Strøsalt 10 kg – Plantasjen.no

Strøsalt 10 kg | Plantasjen

Ta vare på gjestene dine om vinteren og strø sand og salt i oppkjørselen eller gangen foran huset, så ingen trenger å skli. Hos oss finner du forskjellige …

Strøsalt som effektivt smelter bort is og snø. Kan brukes til for eksempel gangstier, veier og oppkjørsler. Effektiv ned til -10 °C. Det finkornede strøsaltet virker raskt og er lett å spre utover i et jevnt og fint lag.

Strøsand, grus og salt – Kjøp hos Plantasjen

Strøsand, grus og salt – Kjøp hos Plantasjen | Plantasjen

Tildekking og beskyttelse · Markduker og fiberduker · Bekjempelse av ugress og skadedyr · Espalier og oppbinding · Hagerengjøring · Strøsand, grus og salt.

Ta vare på gjestene dine om vinteren og strø sand og salt i oppkjørselen eller gangen foran huset, så ingen trenger å skli. Hos oss finner du forskjellige ting for å bekjempe glatte veier, som strøsand, grus og salt til alle underlag.

Strøsalt Kombi 5 kg Hvit – Plantasjen.no

Strøsalt Kombi 5 kg Hvit | Plantasjen

Plantasjen har alt for livet med planter – fra blomster, potteplanter og alt du trenger for å dyrke selv, til jord, gjødsel, hage og hagemøbler.

Meget effektive flak opp til 5 mm. Ikke skadelig for miljø og skånsom på belegningsstein og betong. Bruk 0,4 – 0,6 kg per 20m2 for tining av is. Brukstemperatur ned til -35 °C.For sommerbruk til støvbindemiddel for grusveier, grusbaner, parkområder, anleggsområder og liknende.

Strøsingel stenflis 15 kg Grå – Plantasjen.no

Strøsingel stenflis 15 kg Grå | Plantasjen

Vinterstrømaterialer som sand, salt og lettgrus kan nå strøs jevnt på mindre arealer med Gardena mini strøboks – uten å bli skitten på hendene!

Praktisk singel med gode drenerende egenskaper som gjør den velegnet som strøsingel på veier og gangstier. Steinstørrelse: 2-5 mm. Innhold: 15 kg.

Tildekking og beskyttelse – Kjøp hos Plantasjen

Tildekking og beskyttelse – Kjøp hos Plantasjen | Plantasjen

Vintergrønne planter – Kjøp planter og jord hos Plantasjen ✓ 12 måneders garanti på flerårige hageplanter ✓ 30 dagers åpent kjøp ✓ Lave priser.

Ved hjelp av ulike dekkmaterialer gjør du hagen din mer lettstelt, hjelper planter med å overleve vær og vind, og skaper samtidig en ryddig og velpleid hage eller balkong.

Plantasjen: Planter, blomster og hage

Planter, blomster og hage | Plantasjen

Aktuelle Strøsalt tilbud fra Plantasjen kundeavisen. Sjekk de siste Strøsalt kampanjer og nyt de beste Strøsalt tilbude til den billigste tilgjengelige …

Plantasjen har alt for livet med planter – fra blomster, potteplanter og alt du trenger for å dyrke selv, til jord, gjødsel, hage og hagemøbler.

Strø boks Gardena – Plantasjen.no

Strø boks Gardena | Plantasjen

Vinterstrømaterialer som sand, salt og lettgrus kan nå strøs jevnt på mindre arealer med Gardena mini strøboks – uten å bli skitten på hendene!

Vintergrønne planter – Kjøp hos Plantasjen

Vintergrønne planter – Kjøp hos Plantasjen | Plantasjen

Vintergrønne planter – Kjøp planter og jord hos Plantasjen ✓ 12 måneders garanti på flerårige hageplanter ✓ 30 dagers åpent kjøp ✓ Lave priser

Strøsalt tilbud hos Plantasjen

Aktuelle Strøsalt tilbud fra Plantasjen kundeavisen. Sjekk de siste Strøsalt kampanjer og nyt de beste Strøsalt tilbude til den billigste tilgjengelige prisen.

Keywords: strøsalt plantasjen