Thomas seltzer instagram

Thomas Seltzer (@therealthomasseltzer) • Instagram photos …

55.1k Followers, 7540 Following, 4110 Posts – See Instagram photos and videos from Thomas Seltzer (@therealthomasseltzer)

Thomas Seltzer on Instagram: “Og derrrr har jeg signert en …

Thomas Seltzer on Instagram: “Og derrrr har jeg signert en kontrakt med en internasjonal litteraturagent. Så da blir det vel bok da. Bare legger ved et bilde av en annen stor forfatter med lite ansikt og stort kranium, nemlig nevemagnet, sinnatagg og «bon vivant» (det er fransk og betyr kåtskælk) August Strindberg. Hent flaskene, garcon, for hvorfor være chablis og fin når du kan være absinth som en tyrk 🏆👏🥂🍸🥃#salomonssonagency”

975 Likes, 19 Comments – Thomas Seltzer (@therealthomasseltzer) on Instagram: “Og derrrr har jeg signert en kontrakt med en internasjonal litteraturagent.

975 Likes, 19 Comments – Thomas Seltzer (@therealthomasseltzer) on Instagram: “Og derrrr har jeg signert en kontrakt med en internasjonal litteraturagent. Så da blir det vel bok da. Bare legger ved et bilde av en annen stor forfatter med lite ansikt og stort kranium, nemlig nevemagnet, sinnatagg og «bon vivant» (det er fransk og betyr kåtskælk) August Strindberg. Hent flaskene, garcon, for hvorfor være chablis og fin når du kan være absinth som en tyrk 🏆👏🥂🍸🥃#salomonssonagency”

Thomas Seltzer on Instagram: “Det kan neimen ikke være så …

Thomas Seltzer on Instagram: “Det kan neimen ikke være så lett å være norsk wannabe-trumpie når man både skal forakte OG kreve formell ekspertise samtidig, @jonhelgheim. Men det var kanskje det jeg sa du reagerte mest på, ikke den angivelige manglende kompetansen 🧐#triggered.”

4182 Likes, 105 Comments – Thomas Seltzer (@therealthomasseltzer) on Instagram: “Det kan neimen ikke være så lett å være norsk wannabe-trumpie når man både …

4,182 Likes, 105 Comments – Thomas Seltzer (@therealthomasseltzer) on Instagram: “Det kan neimen ikke være så lett å være norsk wannabe-trumpie når man både skal forakte OG kreve formell ekspertise samtidig, @jonhelgheim. Men det var kanskje det jeg sa du reagerte mest på, ikke den angivelige manglende kompetansen 🧐#triggered.”

Thomas Seltzer on Instagram

Thomas Seltzer on Instagram: “Iløpet av livet har jeg innimellom møtt enkelte som jeg umiddelbart kjenner et sterkt slektskap til, som om vi har kjent hverandre i alle år. Vågard var en av dem. Det er stort tap for både Bergen og Norge at han gikk bort så altfor tidlig. For en genuint fet fyr. Glad i kødd og moro, men med en gammel, klok sjel med mer enn en touch av melankoli og eksistensielt alvor. Faen ass. Hvil i fred, tjommi.”

2640 Likes, 66 Comments – Thomas Seltzer (@therealthomasseltzer) on Instagram: “Iløpet av livet har jeg innimellom møtt enkelte som jeg umiddelbart kjenner …

2,643 Likes, 66 Comments – Thomas Seltzer (@therealthomasseltzer) on Instagram: “Iløpet av livet har jeg innimellom møtt enkelte som jeg umiddelbart kjenner et sterkt slektskap til, som om vi har kjent hverandre i alle år. Vågard var en av dem. Det er stort tap for både Bergen og Norge at han gikk bort så altfor tidlig. For en genuint fet fyr. Glad i kødd og moro, men med en gammel, klok sjel med mer enn en touch av melankoli og eksistensielt alvor. Faen ass. Hvil i fred, tjommi.”

Hørt den om alfahannen, betahannen og cetahannen(?) som …

Thomas Seltzer on Instagram: “Hørt den om alfahannen, betahannen og cetahannen(?) som gikk inn i et podcaststudio? Ute nå, på NRK.no. #trygdekontoret #trygdepodden #trygdecunthore”

408 Likes, 4 Comments – Thomas Seltzer (@therealthomasseltzer) on Instagram: “Hørt den om alfahannen, betahannen og cetahannen(?) som gikk inn i et …

408 Likes, 5 Comments – Thomas Seltzer (@therealthomasseltzer) on Instagram: “Hørt den om alfahannen, betahannen og cetahannen(?) som gikk inn i et podcaststudio? Ute nå, på NRK.no. #trygdekontoret #trygdepodden #trygdecunthore”

Thomas Seltzer on Instagram: “Kl. 02.02 i natt fikk Cecilie og …

Thomas Seltzer on Instagram: “Kl. 02.02 i natt fikk Cecilie og jeg en datter, og Amalie fikk en lillesøster (søstrene avbildet). Babyen er nydelig og sterk og vi er forelsket i henne.”

4487 Likes, 149 Comments – Thomas Seltzer (@therealthomasseltzer) on Instagram: “Kl. 02.02 i natt fikk Cecilie og jeg en datter, og Amalie fikk en …

4,487 Likes, 149 Comments – Thomas Seltzer (@therealthomasseltzer) on Instagram: “Kl. 02.02 i natt fikk Cecilie og jeg en datter, og Amalie fikk en lillesøster (søstrene avbildet). Babyen er nydelig og sterk og vi er forelsket i henne.”

Smil & Gift har møtt premiereaktuelle Thomas Seltzer, på ND …

NATT&DAG on Instagram: “Smil & Gift har møtt premiereaktuelle Thomas Seltzer, på ND.no nå.”

69 Likes, 1 Comments – NATT&DAG (@nattogdag_offisiell) on Instagram: “Smil & Gift har møtt premiereaktuelle Thomas Seltzer, på ND.no nå.”

69 Likes, 1 Comments – NATT&DAG (@nattogdag_offisiell) on Instagram: “Smil & Gift har møtt premiereaktuelle Thomas Seltzer, på ND.no nå.”

Thomas Seltzer on Instagram

Thomas Seltzer on Instagram: “Dette settes pris på, bokstavelig talt. Jeg er rørt, ydmyk og veldig takknemlig. Hatten av for en gjeng som jobbet hardt og grundig for å fortelle en veldig viktig historie: @vivistenberg @jornnorstrom @tsobstad @martin_gd @rosablogg @hnelvik @knudthestud #UXA #NRK #gullruten2021”

5211 Likes, 147 Comments – Thomas Seltzer (@therealthomasseltzer) on Instagram: “Dette settes pris på, bokstavelig talt. Jeg er rørt, ydmyk og veldig …

5,210 Likes, 147 Comments – Thomas Seltzer (@therealthomasseltzer) on Instagram: “Dette settes pris på, bokstavelig talt. Jeg er rørt, ydmyk og veldig takknemlig. Hatten av for en gjeng som jobbet hardt og grundig for å fortelle en veldig viktig historie: @vivistenberg @jornnorstrom @tsobstad @martin_gd @rosablogg @hnelvik @knudthestud #UXA #NRK #gullruten2021”

Hyttefolk: hva med å ta bypåske i år? – Instagram

Thomas Seltzer on Instagram: “Hyttefolk: hva med å ta bypåske i år?Løten kommune er igang med å oppsøke hytteeiere for å kunne huse ukrainere på flukt, andre kommuner følger kanskje etter? Ta en kjapp telefon eller sjekk nettstedet til kommunen der du har hytte. #hytteaksjonen”

1555 Likes, 23 Comments – Thomas Seltzer (@therealthomasseltzer) on Instagram: “Hyttefolk: hva med å ta bypåske i år? Løten kommune er igang med å oppsøke …

1,555 Likes, 23 Comments – Thomas Seltzer (@therealthomasseltzer) on Instagram: “Hyttefolk: hva med å ta bypåske i år?Løten kommune er igang med å oppsøke hytteeiere for å kunne huse ukrainere på flukt, andre kommuner følger kanskje etter? Ta en kjapp telefon eller sjekk nettstedet til kommunen der du har hytte. #hytteaksjonen”

NRK P3 on Instagram: “Thomas Seltzer har laga dokumentar …

NRK P3 on Instagram: “Thomas Seltzer har laga dokumentar om den knuste (?) amerikanske drømmen! #p3morgen 📷: @dr.jones”

923 Likes, 0 Comments – NRK P3 (@nrkp3) on Instagram: “Thomas Seltzer har laga dokumentar om den knuste (?) amerikanske drømmen! #p3morgen : @dr.jones”

923 Likes, 0 Comments – NRK P3 (@nrkp3) on Instagram: “Thomas Seltzer har laga dokumentar om den knuste (?) amerikanske drømmen! #p3morgen 📷: @dr.jones”

Keywords: thomas seltzer instagram, thomas zeltser instagram