Tyritroll instagram

Ingrid Alm & Ole Helgesen (@tyritroll) • Instagram photos and …

12.1k Followers, 1056 Following, 308 Posts – See Instagram photos and videos from Ingrid Alm & Ole Helgesen (@tyritroll)

Ingrid Alm & Ole Helgesen on Instagram: “Ja, vi elsker dette …

Ingrid Alm & Ole Helgesen on Instagram: “Ja, vi elsker dette landet..Takk landet mitt, takk for alt du gir, takk for friheten, takk for alle de gode folka.. men mest av alt takk for naturen: Jeg elsker deg. Jeg elsker lyden av måkevinger, jeg elsker hvordan vinden leker med elva og lager krusninger, jeg elsker følelsen av myr under føttene: den er så myk og moshete, jeg elsker fuglekvitter som kommer fra ulike retninger og gjør det til en lek å prøve å lytte ut hver enkelt lyd og tone, jeg elsker lyden av elgen som romsterer og tramper i krattet, villreinens travende strøm over vidda og synet av havørn som sirkler over oss, jeg elsker smaken og lyden av en klukkende bekk og hvordan hvitveisen og hestehoven setter ut sine første fargeklatter på den ellers berse skogbunnen. Jeg elsker hvordan naturen får meg ut i sansene mine, bort fra hodet og inn i øyeblikkene. Takk naturen, du er et fristed. Håper vi klarer å ta vare på deg, sammen💚❤️🇳🇴. Gratulerer med dagen kjære landet, du er jaggu noe for deg sjæl, i love you. .Håper du får en god dag❤️.Dagen vår gikk fra teltplass og smores (eller hva vi skal kalle det?) i skauen til Namsos, hotell @scandicrockcity og is. I morgen kan du få høre mer om feiringa på @nrkostlandssendingen kl 7:50 og @gmn kl 9:17, ish. .#17mai#reklame #whiteoutgetout #getout #fristedchallenge #17maiiskogen #msrgear #talkmore_no #mittfriluftsliv #hundpåtur #familiepåtur #trøndelag #namsos #namdalen #visitnamdalen #turjenter #norgepålangs #inatur #barnpåtur #buanorge #buaoppdal #gratulerermeddagen #17mai2021 #eventyrbilder”

765 Likes, 24 Comments – Ingrid Alm & Ole Helgesen (@tyritroll) on Instagram: “Ja, vi elsker dette landet. . Takk landet mitt, takk for alt du gir, takk for …

765 Likes, 24 Comments – Ingrid Alm & Ole Helgesen (@tyritroll) on Instagram: “Ja, vi elsker dette landet..Takk landet mitt, takk for alt du gir, takk for friheten, takk for alle de gode folka.. men mest av alt takk for naturen: Jeg elsker deg. Jeg elsker lyden av måkevinger, jeg elsker hvordan vinden leker med elva og lager krusninger, jeg elsker følelsen av myr under føttene: den er så myk og moshete, jeg elsker fuglekvitter som kommer fra ulike retninger og gjør det til en lek å prøve å lytte ut hver enkelt lyd og tone, jeg elsker lyden av elgen som romsterer og tramper i krattet, villreinens travende strøm over vidda og synet av havørn som sirkler over oss, jeg elsker smaken og lyden av en klukkende bekk og hvordan hvitveisen og hestehoven setter ut sine første fargeklatter på den ellers berse skogbunnen. Jeg elsker hvordan naturen får meg ut i sansene mine, bort fra hodet og inn i øyeblikkene. Takk naturen, du er et fristed. Håper vi klarer å ta vare på deg, sammen💚❤️🇳🇴. Gratulerer med dagen kjære landet, du er jaggu noe for deg sjæl, i love you. .Håper du får en god dag❤️.Dagen vår gikk fra teltplass og smores (eller hva vi skal kalle det?) i skauen til Namsos, hotell @scandicrockcity og is. I morgen kan du få høre mer om feiringa på @nrkostlandssendingen kl 7:50 og @gmn kl 9:17, ish. .#17mai#reklame #whiteoutgetout #getout #fristedchallenge #17maiiskogen #msrgear #talkmore_no #mittfriluftsliv #hundpåtur #familiepåtur #trøndelag #namsos #namdalen #visitnamdalen #turjenter #norgepålangs #inatur #barnpåtur #buanorge #buaoppdal #gratulerermeddagen #17mai2021 #eventyrbilder”

Ingrid Alm & Ole Helgesen on Instagram: “Lyngen! En sommer …

Ingrid Alm & Ole Helgesen on Instagram: “Lyngen! En sommer for 20 år siden ble jeg tatt med hit på familieekspedisjon. Vi fulgte Jan Baalsrud sine fotspor over fjellet fra furuflaten (I motsatt retning og en brøkdel av det han gikk under krigen). Nå er jeg her igjen med min egen familie, og minnene strømmer tilbake.. Spenningen av å ikke helt vite om vi finner frem, om matrasjonene holder, de sylskarpe tidene, breene og fjordene. Nå er midnattssol byttet ut med frisk høstluft, stjerner og nordlys. Fargene er på sitt mest intense og vi er lamslått av skjønnheten. .Mons syns fjellene er kule, at de ligner troll og hender som griper etter noe. Vi prøver å bygge etterligninger i lego. . Lyngen har vært et eventyr for store og små, men det har også gått et par kuler varmt som følge av utslitte kropper og bekymringer for tomme matposer. Nå trenger vi å lade kropper og elektronikk hos @magicmountainlodge i Lyngseidet før vi setter kursen mot Alta!.Ole Thomas . .Inneholder Sponsa produkter…#talkmore_no #varri #whiteoutgetout #lyngen #troms #lyngseidet #turmedbarn #norgepålangs #høstfarger #homeiswhereyoustakeit #msrgear#homeiswhereyoustakeit #restbetterplaybetter #welcometonature #inatur #inaturno #mittfriluftsliv #norgepålangs #friluftslivmedbarn #mittlekeland #mitteventyrland #visittromso #visitnorway #dogsofinstagram #hikingdogsofinstagram#gmn #nrktroms”

19. sep. 2021 — tyritroll Lyngen! En sommer for 20 år siden ble jeg tatt med hit på familieekspedisjon. Vi fulgte Jan Baalsrud sine fotspor over.

953 Likes, 23 Comments – Ingrid Alm & Ole Helgesen (@tyritroll) on Instagram: “Lyngen! En sommer for 20 år siden ble jeg tatt med hit på familieekspedisjon. Vi fulgte Jan Baalsrud sine fotspor over fjellet fra furuflaten (I motsatt retning og en brøkdel av det han gikk under krigen). Nå er jeg her igjen med min egen familie, og minnene strømmer tilbake.. Spenningen av å ikke helt vite om vi finner frem, om matrasjonene holder, de sylskarpe tidene, breene og fjordene. Nå er midnattssol byttet ut med frisk høstluft, stjerner og nordlys. Fargene er på sitt mest intense og vi er lamslått av skjønnheten. .Mons syns fjellene er kule, at de ligner troll og hender som griper etter noe. Vi prøver å bygge etterligninger i lego. . Lyngen har vært et eventyr for store og små, men det har også gått et par kuler varmt som følge av utslitte kropper og bekymringer for tomme matposer. Nå trenger vi å lade kropper og elektronikk hos @magicmountainlodge i Lyngseidet før vi setter kursen mot Alta!.Ole Thomas . .Inneholder Sponsa produkter…#talkmore_no #varri #whiteoutgetout #lyngen #troms #lyngseidet #turmedbarn #norgepålangs #høstfarger #homeiswhereyoustakeit #msrgear#homeiswhereyoustakeit #restbetterplaybetter #welcometonature #inatur #inaturno #mittfriluftsliv #norgepålangs #friluftslivmedbarn #mittlekeland #mitteventyrland #visittromso #visitnorway #dogsofinstagram #hikingdogsofinstagram#gmn #nrktroms”

Ingrid Alm & Ole Helgesen on Instagram: “Tyritroll . For 11 år …

Ingrid Alm & Ole Helgesen on Instagram: “Tyritroll .For 11 år siden introduserte ole meg for friluftslivet, det var mye topptur og greier den første sommeren. Det var gøy og dritt det, ole spøkte med at jeg skulle «herdes». Tåle vær og elementene. Tror egentlig ikke det var en spøk. Men det skjedde noe den høsten.. Vi var utenfor Trondheim, Vassfjellet. Jeg sov under åpen himmel for første gang siden jeg overnatta på trampolina i Hagen som 14-åring. .Vi hadde bål i høstmørket. Ole samla ved. Så var det denne tørre knekte kvisten han kom drassene på, stolt og med høytid i stemmen sa han «Tyri» «Lukt på denne». Jeg sniffa inn og klarte ikke legge fra meg den lille furukvisten. Sniffa inn igjen. Sansene ble satt i flamme sammen med bålet. .Det, akkurat det øyeblikket , ble starten på et annet type friluftsliv for meg. Det som ikke handler om prestasjoner, det som handler om noe mer enn høye topper og mange kilometer. Det som handler om å være ute, få fri fra samfunnets krav, være ved bålet. Se. Lukte. Hoste i røyk. Fryse. Bli varm. Være Fri. Leve. . Sånn som trolla. De som går med huet under armen og bustete hår, de som har blitt så i ett med naturen at det vokser mose på dem. .Tyritroll. Sånn har vi blitt. Vi har skrudd av huet og klokka, vært i følelser og lek, i kroppen og i naturen. Fulgt intuisjon, innfall, lyst, lyset og været. .Du kan ta trollet ut av skogen, men ikke skogen ut av trollet, og aldri trollet ut av eventyret. …I morgen går vi i mål🤞🥳🎉selv om turen har handlet om vi mer enn ett mål🥰🤩 takk som henger på og takk for all støtte- dere er verdens beste❤️og tuusen takk for nydelige kommentarer på det sletta innlegget… .- ingrid .#finnmark #magerøya #norgepålangs #påturmedbarn #reklame #talkmore_no #nordkapp #whiteoutgetout #getout #inaturno #mittfriluftsliv #norskfriluftsliv #visitnorway #varri_as”

1321 Likes, 92 Comments – Ingrid Alm & Ole Helgesen (@tyritroll) on Instagram: “Tyritroll . For 11 år siden introduserte ole meg for friluftslivet, …

1,320 Likes, 92 Comments – Ingrid Alm & Ole Helgesen (@tyritroll) on Instagram: “Tyritroll .For 11 år siden introduserte ole meg for friluftslivet, det var mye topptur og greier den første sommeren. Det var gøy og dritt det, ole spøkte med at jeg skulle «herdes». Tåle vær og elementene. Tror egentlig ikke det var en spøk. Men det skjedde noe den høsten.. Vi var utenfor Trondheim, Vassfjellet. Jeg sov under åpen himmel for første gang siden jeg overnatta på trampolina i Hagen som 14-åring. .Vi hadde bål i høstmørket. Ole samla ved. Så var det denne tørre knekte kvisten han kom drassene på, stolt og med høytid i stemmen sa han «Tyri» «Lukt på denne». Jeg sniffa inn og klarte ikke legge fra meg den lille furukvisten. Sniffa inn igjen. Sansene ble satt i flamme sammen med bålet. .Det, akkurat det øyeblikket , ble starten på et annet type friluftsliv for meg. Det som ikke handler om prestasjoner, det som handler om noe mer enn høye topper og mange kilometer. Det som handler om å være ute, få fri fra samfunnets krav, være ved bålet. Se. Lukte. Hoste i røyk. Fryse. Bli varm. Være Fri. Leve. . Sånn som trolla. De som går med huet under armen og bustete hår, de som har blitt så i ett med naturen at det vokser mose på dem. .Tyritroll. Sånn har vi blitt. Vi har skrudd av huet og klokka, vært i følelser og lek, i kroppen og i naturen. Fulgt intuisjon, innfall, lyst, lyset og været. .Du kan ta trollet ut av skogen, men ikke skogen ut av trollet, og aldri trollet ut av eventyret. …I morgen går vi i mål🤞🥳🎉selv om turen har handlet om vi mer enn ett mål🥰🤩 takk som henger på og takk for all støtte- dere er verdens beste❤️og tuusen takk for nydelige kommentarer på det sletta innlegget… .- ingrid .#finnmark #magerøya #norgepålangs #påturmedbarn #reklame #talkmore_no #nordkapp #whiteoutgetout #getout #inaturno #mittfriluftsliv #norskfriluftsliv #visitnorway #varri_as”

Tyritroll

@tyritroll (instagram) skrevet ett sted i Femundsmarka nasjonalpark. Sommer sør for Brønnøysund 2021. Høst i Lyngen 2021. Sommer på Bolga 2021.

Følg med på instagramkontoen vår i 2023 for live oppdateringer fra vestkysten av USA. Klarer vi å gå fra Seattle til San Fransisco?

Våre kanaler :: Tyritroll

Youtube · Voyd · Bok · Instagram · Spotify · Blogg / artikler · Foredrag eller kurs.

Her laster vi opp videoer fra korte og lange turer til kanalen vår som også heter tyritroll

Tyritroll by Alm, Ingrid. 9788293578178. Innbundet – 2022

Tyritroll by Alm, Ingrid. 9788293578178. Innbundet – 2022 | Akademika.no

Da Ingrid og Ole oppdaget at eventyr klumpen i magen hadde sluttet å gløde, pakket de ryggsekken. De tok med seg Mons på fire år og hunden Ito, …

Da Ingrid og Ole oppdaget at eventyr klumpen i magen hadde sluttet å gløde, pakket de ryggsekken. De tok med seg Mons på fire år og hunden Ito, og gikk ut av Oslo

tyritroll Ingrid Alm & Ole Helgesen Instagram profile, stories

View and download Ingrid Alm & Ole Helgesen(@tyritroll) Instagram profile, posts, tagged, stories photos and videos without login.

tyritroll – Ingrid Alm & Ole Helgesen – Pixwox

Lihat dan unduh Ingrid Alm & Ole Helgesen(@tyritroll) profil Instagram, pos, foto cerita dan video tanpa login.

Keywords: tyritroll instagram