Viking smykker dame

Vikingsmykker hos LYR Design – LYR Design – Smykker på nett

Vurderer du en personlig gravering på smykket så kan du lese mer om det her: gravering av smykker. Bli en viking du også med et smykke fra LYR Design. Filter.

Stort utvalg av norrøne- og viking smykker!

Viking smykker – Varia Design – Eksklusive …

Viking smykker – Varia Design – Eksklusive smykker, lave priser

Her finner du en rekke smykker inspirert av norønn mytologi. Vi har håndlagde torshammere fra Asgardcrafts i Scottland, viking smykker fra Alchemy of England, …

Viking smykker, Thors hammer halskjede også kalt Mjölner og Oden smykker som passer til alle anledninger. Du finner både vikingkjeder og armbånd.

Snorre – Sigmund Espeland

Snorre

Vikingsmykker til gode priser i netthandelen Alvestein. … Utvalg av vikingsmykker, symbolsmykker,sjaman,pendler,runer,runesmykker,runesett futhark, …

Snorre viking smykker er skapt ved delvis kopi av funn fra ca år 300 – 1000 etter Kristus, og etter nøye studier av smykker fra denne perioden. Smykkene lages i et bredt utvalg i gull, sølv og bron…Norges største utvalg av smykker på nett.

Viking smykker – ZenDesign.no

De kuleste norrøn smykkene finner du hos Zendesign

Viking smykker – Alvestein

vikingsmykker,torshammer,vikingarmbånd,vikingørepynt, | Vikingsmykker med stort utvalg

Stort utvalg av vikingsmykker,anheng,armbånd,ørepynt,vikingkrus,viking horn,torshammere

Vikingsmykker med stort utvalg

Vikingsmykker til gode priser i netthandelen Alvestein

SMYKKER – SHOP VIKING & LARP

Spenner, brosjer i messing, bronse og sølv. Stort udvalg i skjeggperler og hårperler for vikinger.

Saga smykker – Gullsmed J. Frisenberg

Saga smykker – Gullsmed J. Frisenberg – Nettbutikk smykker

Velkommen til vår nettbutikk med et stort utvalg av Sagasmykker. Spesielt Sagaringer og Sagabrosjene er kjent idag og vi har fri frakt på disse smykkene. NB: Ringene leveres standard i str 50-60, men kan leveres i større størrelser mot et tillegg på 250,- Det finnes i dag mange varianter av såkalte «Vikingsmykker».  De fleste er fantasi «inspirert av» en tidsepoke.  SAGA og Maria er annerledes.  Dette er nøyaktige replikaer av smykker som er funnet fra henholdsvis vikingtiden (SAGA) og middelalderen (Maria).  Originalene kan for øvrig sees på Kulturhistorisk Museum.  SAGA er kanskje en av de mest kjente merkevarene i smykkeindustrien i Norge i dag.  Selv om smykkene ble skapt for nesten 1000 år siden så passer det litt rustikke utrykket fint inn i dagens stil.  Da snakker man godt design.  Selv om de fleste forbinder SAGA med smykker i oksydert sølv så produseres de også i gult gull.

Saga Smykker i sølv eller gull. – Gullsmed Rydeng

Sagasmykker i gull og sølv

Stort utvalg av sagasmykker hos Gullsmed Rydeng

Keywords: viking smykker dame